Η ρωσική κυβέρνηση επέβαλε απαγόρευση στις εξαγωγές αυτοκινήτων και αεροσκαφών μέχρι το τέλος του έτους 

Η ρωσική κυβέρνηση απαγόρευσε την εξαγωγή αυτοκινήτων και άλλων μηχανοκίνητων οχημάτων που προορίζονται για τη μεταφορά ατόμων που είχαν εισαχθεί στο παρελθόν από το εξωτερικό μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου φέτος, αναφέρει το TASS , επικαλούμενο υπουργικό διάταγμα.

Η λίστα περιλαμβάνει επίσης φορτηγά και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Επιπλέον, απαγορεύτηκαν τα επιβατηγά και φορτηγά πλοία και γιοτ, αεροσκάφη και drones.

Σημειώνεται ότι η απαγόρευση δεν ισχύει για μηχανοκίνητα οχήματα που προορίζονται να μεταφέρουν δέκα ή περισσότερα άτομα.

Επιπλέον, το Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας πρότεινε την απαγόρευση της εξαγωγής ξύλου και ορισμένων προϊόντων ξύλου σε χώρες που έχουν επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας μέχρι το τέλος του έτους.

Το Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνέστησε επίσης στους εγχώριους παραγωγούς να σταματήσουν την εξαγωγή λιπασμάτων.

Η κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει εισαγάγει ένα μορατόριουμ για τις εξαγωγές των επιχειρήσεων μέχρι το τέλος του 2022.

gazeta.ru

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό ΠερισκόπιοΓιῶργος  Ἐχέδωρος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s