ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ

Ζαχάροβα: Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης έχουν οδηγήσει τους πολίτες τους στην τρέλα και τον εθνικισμό

Η δυτική πολιτική μηχανή και τα μέσα ενημέρωσης οδήγησαν τους πολίτες τους, που βρίσκονται στα όρια του εθνικισμού προς τις ενέργειες της Ρωσίας, εξαιτίας του τρόπου που τις περιγράφουν τα ΜΜΕ, δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σε τηλεοπτικό κανάλι .

«Πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στην κατασκοπευτική και πολιτική μηχανή της Δύσης, η οποία, μέσω των κοινωνικών δικτύων, μέσω των instant messengers και των λιστών αλληλογραφίας, φυσικά, μέσω των μέσων ενημέρωσης, έχει φέρει τον πληθυσμό των χωρών τους σε κάποιο επίπεδο παραφροσύνης. γη στην οποία έχει προσεγγίσει η ίδια «δυτική μηχανή». απλά μετατρέποντας τους ανθρώπους τους από ανθρώπους που φαινόταν να τους λένε για κάποιες υψηλές αρχές, σε ανθρώπους που βρίσκονται ήδη στα όρια κάποιου είδους εθνικισμού. Αυτό είναι σίγουρο», είπε.

Η Ρωσία ξεκίνησε στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου. Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε στόχο του «την προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια». Για αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί η αποστρατικοποίηση και η αποναζικοποίηση της Ουκρανίας, να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη όλοι οι εγκληματίες πολέμου που ευθύνονται για «αιματηρά εγκλήματα κατά των αμάχων» στο Ντονμπάς .

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι Ένοπλες Δυνάμεις χτυπούν μόνο τη στρατιωτική υποδομή και τα ουκρανικά στρατεύματα, τίποτα δεν απειλεί τον άμαχο πληθυσμό. Με την υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων , οι ομάδες DPR και LPR αναπτύσσουν επίθεση . Όμως δεν γίνεται λόγος για κατοχή της Ουκρανίας, τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s