ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ @RFEmbassyGr

Fox News: Απάτη ο «ηρωισμός και η θυσία των Ουκρανών» στο Νησί του Φιδιού

Fox News: Απάτη ο «ηρωισμός και η θυσία των Ουκρανών» στο Νησί του Φιδιού

Το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο Fox news, καταρρίπτει μία από τις μεγαλύτερες ψευδείς ειδήσεις που διέδωσε η προπαγάνδα του Ζελένσκι στην Δύση. Μιλάμε φυσικά για την υποτιθέμενη θυσία των 13 ουκρανών πεζοναυτών στο νησί του φιδιού, οι οποίοι προτίμησαν να θυσιαστούν αντί να παραδοθούν στους ρώσους. Είχε κυκλοφορήσει μάλιστα το σχετικό βίντεο όπου οι πεζοναύτες έλεγαν στους Ρώσους να «πάνε να γ@μηθούν»!

Η συγκεκριμένη είδηση που είχε αναμεταδοθεί σε χιλιάδες δυτικά μέσα και εκατομμύρια λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, είχε διαψευστεί με αντίστοιχο βιντεοσκοπημένο υλικό από την Ρωσία, η οποία παρουσιάζει την στιγμή της παράδοσης των ουκρανών πεζοναυτών και την μεταφορά τους με λεωφορεία (φωτό). Κανείς όμως δεν έδωσε δεκάρα.

Το δημοσίευμα που Fox news

Τώρα όμως που το μεγαλύτερο αμερικανικό δίκτυο όχι μόνο αποκαλύπτει την αλήθεια, αλλά παρουσιάζει και την επίσημη ανακοίνωση του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού η οποία λέει πως η ναυτική διοίκηση της χώρας είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι που μαθαίνει ότι οι πεζοναύτες είναι καλά στην υγεία τους, άλλη μία απάτη της πολεμικής προπαγάνδας αποκαλύπτεται.

Να πούμε για πολλοστή φορά ότι στον πόλεμο προπαγάνδα υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Απλά, η ρωσική προπαγάνδα αποκαλύπτεται άμεσα, η προπαγάνδα της Ουκρανίας αργεί λίγο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s