Ο πόλεμος στην Ουκρανία ενδέχεται να επηρεάσει μέχρι και το Survivor που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο!    Ποιο θα είναι το μέλλον της Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor; Τα τελευταία 24ωρα φούντωσαν φήμες στο διαδίκτυο αναφορικά με το ενδεχόμενο να επιδιώξει την επιστροφή της στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία, καθώς εκεί ζουν πολλοί συγγενείς της και η ίδια ίσως θελήσει να βρίσκεται πιο κοντά στην οικογένειά της και τη μητέρα της αυτές τις δύσκολες ώρες. Θα μείνει η θα φύγει; Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες, τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν, αναφορικά με το μέλλον της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor. Η Ταραμπάνκο δεν φεύγει από τον Αγιο Δομίνικο, ούτε υπάρχει στον ορίζοντα κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο, παρά μόνο αν προκύψουν πολύ άσχημες εξελίξεις για τα αγαπημένα της πρόσωπα στη Μαριούπολη και ζητήσει η μητέρα της από την παραγωγή να ενημερωθεί η ίδια. Ήταν... φαβορί Να θυμίσουμε ότι, η Κάτια Ταραμπάνκο μπήκε στο Survivor με τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όμως το μοντέλο δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή εμφανισή της στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού στους στίβους μάχης είναι εξαιρετικά αδύναμη, ενώ και η όλη συμμετοχή της στο παιχνίδι είναι αρκετά υποτονική. Οι προσδοκίες των ανθρώπων της παραγωγής και κυρίως του Ατζούν Ιλιτζαλί, για... εκτίναξη των δεικτών τηλεθέασης δεν επιβεβαιώθηκαν -ακόμα τουλάχιστον- σε καμία περίπτωση.

Survivor Spoiler – Κάτια Ταραμπάνκο: Θα αποχωρήσει λόγω του πολέμου στην Ουκρανία από το Τουρκοκάναλο;

Ο πόλεμος στην Ουκρανία ενδέχεται να επηρεάσει μέχρι και το Survivor που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο!

Ποιο θα είναι το μέλλον της Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor; Τα τελευταία 24ωρα φούντωσαν φήμες στο διαδίκτυο αναφορικά με το ενδεχόμενο να επιδιώξει την επιστροφή της στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία, καθώς εκεί ζουν πολλοί συγγενείς της και η ίδια ίσως θελήσει να βρίσκεται πιο κοντά στην οικογένειά της και τη μητέρα της αυτές τις δύσκολες ώρες.

Θα μείνει η θα φύγει;

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες, τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν, αναφορικά με το μέλλον της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor. Η Ταραμπάνκο δεν φεύγει από τον Αγιο Δομίνικο, ούτε υπάρχει στον ορίζοντα κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο, παρά μόνο αν προκύψουν πολύ άσχημες εξελίξεις για τα αγαπημένα της πρόσωπα στη Μαριούπολη και ζητήσει η μητέρα της από την παραγωγή να ενημερωθεί η ίδια.

Ήταν… φαβορί
Να θυμίσουμε ότι, η Κάτια Ταραμπάνκο μπήκε στο Survivor με τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όμως το μοντέλο δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή εμφανισή της στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού στους στίβους μάχης είναι εξαιρετικά αδύναμη, ενώ και η όλη συμμετοχή της στο παιχνίδι είναι αρκετά υποτονική.

Οι προσδοκίες των ανθρώπων της παραγωγής και κυρίως του Ατζούν Ιλιτζαλί, για… εκτίναξη των δεικτών τηλεθέασης δεν επιβεβαιώθηκαν -ακόμα τουλάχιστον- σε καμία περίπτωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s