Ο Μητσοτάκης «ξέχασε» τον Σταυρό από όλες τις Σημαίες της παρέλασης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση την 25η Μαρτίου 1821

Το ότι δεν είναι υποχρεωτικό θα μπορούσαν να αγοράσουν σημαίες με τον Σταυρό. Αλλά είναι εχθροί του Χριστιανισμού

ΚΑΜΙΑ από τις 200 Ελληνικές σημαίες που κοσμούν τη Βουλή για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου δεν έχει τον σταυρό της Ορθοδοξίας μας στο κοντάρι της.

200 σημαίες όλες ΧΩΡΙΣ τον Σταυρό της Ορθοδοξίας μας…

Για ακόμα μία φορά η Νέα Δημοκρατία δείχνει το χριστιανοφοβικό της πρόσωπο…

Όλα είναι “έτοιμα”στο Σύνταγμα για την Εθνική παρέλαση της 25ης Μαρτίου η οποία και φέτος θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κόσμου. Φωταγωγήθηκαν οι 200 σημαίες οι οποίες ωστόσο δεν έχουν τον Σταυρό της Ορθοδοξίας μας πάνω στο κοντάρι τους!

Στα γαλανόλευκα έχει ντυθεί το κέντρο της Αθήνας και ιδιαιτέρως η πλατεία Συντάγματος όπου αύριο Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση, χωρίς την παρουσία κόσμου, αλλά παρουσία ξένων ηγετών και αξιωματούχων οι οποίοι θα “θαυμάσουν” το ελληνικό στοιχείο και θα τιμήσουν την παλιγγενεσία του ελληνικού κράτους με το θρησκευτικό στοιχείο (καθοριστικό στα χρόνια της επανάστασης) να εκλείπει για ακόμα μία φορά.

Το βράδυ της Τρίτης φωταγωγήθηκαν οι 200 σημαίες που έχουν τοποθετηθεί σε ειδική εξέδρα, συμβολίζοντας τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ.

 

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s