Πανελλαδικές 2021: Παράταση της προθεσμίας για αίτηση

Πανελλαδικές 2021: Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης-δήλωσης για τη συμμετοχή αποφοίτων

Έως και την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 παρατάθηκε η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης-δήλωσης των αποφοίτων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, η παράταση κρίθηκε αναγκαία, «λόγω της αυξημένης σεισμικής δραστηριότητας που παρατηρείται σε ορισμένες περιοχές και εξαιτίας των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη τη χώρα».

Η ίδια ημερομηνία (30 Μαρτίου) είναι καταληκτική και για τους μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση-δήλωση συμμετοχής για τις φετινές Πανελλήνιες, ώστε να συμπληρώσουν τις αιτήσεις-δηλώσεις τους, δηλαδή να προσθέσουν ειδικά μαθήματα ή προτίμηση για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές/Αστυνομικές Σχολές κ.τ.λ.

Από το υπουργείο υπενθυμίζεται ότι η αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλήνιες υποβάλλεται από τους αποφοίτους στα λύκεια και όλο το σχετικό υλικό (εγκύκλιος, οδηγίες, υπόδειγμα) βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα http://www.minedu.gov.gr, στον σύνδεσμο «Εξετάσεις».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s