ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ από γιατρό του «Παπαγεωργίου»: «Δεν έχουν πάρει ούτε μία ΜΕΘ – Απλά άλλαξαν χρήση απλών κλινών» (Βίντεο)

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

Σε μια αποκάλυψη ΣΟΚ προέβη γιατρός του «Παπαγεωργίου» νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Ο Χρήστος Παπαστεργίου Ιατρός ν/σ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ με τον Γιώργο Σιαδήμα και τον Αλέξανδρο Κλώσσα

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο επίκεντρο της πανδημίας του κορωνοϊού και η κατάσταση στη συμπρωτεύουσα έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον στρατό να στήνει μονάδες για περίθαλψη από Covid19 στον προαύλιο χώρο (πάρκινγκ) του 424 στρατιωτικού νοσοκομείου ενώ την ίδια στιγμή επιτάσσονται και άλλα ιατρικά ιδρύματα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η τραγική κατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού «KONTRA» στον γιατρό του νοσοκομείου για το πόσες κλίνες (από τις 42 που λειτουργούν αυτή την στιγμή) θα παραμείνουν και μετά το πέρας της πανδημίας, ο γιατρός προχώρησε σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Σύμφωνα με τον γιατρό, οι κλίνες που θα παραμείνουν στο νοσοκομείο ως κλίνες ΜΕΘ είναι οι αρχικές 22, καθώς καμία κλίνη ΜΕΘ δεν έχει προστεθεί στις υπάρχουσες! Όλες οι νέες κλίνες που χρησιμοποιούνται είναι κλίνες αυξημένης φροντίδας και κλίνες χειρουργείων οι οποίες μετατράπηκαν εξαιτίας των αναγκών σε κλίνες ΜΕΘ!

Σημειωτέον, από τις 22 αρχικές κλίνες ΜΕΘ, μέχρι πρότινος χρησιμοποιούνταν μόνο οι 16 καθώς δεν υπήρχε κατάλληλος αριθμός ανθρώπινου δυναμικού για να τις στελεχώσουν.

Είναι βέβαιο πως η κυβέρνηση της ΝΔ τρέχει επί μονίμου βάσεως πίσω από τις εξελίξεις, αποδίδοντας τις ευθύνες της δικής της χαμαίζηλης διακυβέρνησης στην απερισκεψία των πολιτών!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s