Εδώ πολυτεχνείο ….. Εδώ πολυτεχνείο …. Εδώ πολυτεχνείο???

Μια εισαγωγή, όταν φώναζε αυτό το πορνίδιο παρακάτω εδω πολυτεχνείο, όλος ο λαός έτρεξε από φυσικού τους σαν γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά. δεν γνώριζαν ότι οι νέοι είχαν πέσει θύματα λόγο της απειρίας τους και του νεανικού αυθορμητισμού, από εγκληματικά κέντρα, ντόπια και ξένα. Για αυτό και δεν άνοιξαν το φάκελο της Κύπρου και ποτέ δεν θα το ανοίξουν, διότι η αλήθεια είναι άλλη και κινδυνεύουν. Δυστυχώς ο λαός παρασύρθηκε όπως και τώρα, ο εχθρός ήταν μέσα στο πολυτεχνείο και τα αθώα θύματα απ έξω έτοιμα να θυσιαστούν για την δημοκρατία, την ανύπαρκτη δημοκρατία. Αυτοί που καίνε σήμερα δεν είναι οι νέοι του 1973, αυτοί είναι ξένοι μισθοφόροι, τραμπούκοι ξένοι και ντόπιοι και κομματικοί εγκάθετοι, που θα έκαιγαν και την μάνα τους!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αποκλείεται αυτοί να είναι Έλληνες και να καίνε την πατρίδα τους!

Η 17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973
ΤΑΔΕ ΛΕΓΕΙ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Η ΕΒΡΑΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!!!!!!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Mετάφραση Εικόνας
1.-Νέα Τάξη Πραγμάτων 2.-Ολοκαύτωμα των Ιουδαίων 3.-Διεθνής Κομμουνισμός & Σοσιαλισμός.
4.-Μετανάστευση Τρίτου Κόσμου.

(Λαθρομετανάστες)
5.-Τοκογλυφία-Χρεοκοπία-Δουλεία-Τρομοκρατία. 6.-Επιμιξία φυλών. 7.-Διαστροφή του

HOLLYWOOD
8.-Διαφθορά του Χριστιανισμού 9.-Φεμινισμός & Ομοφυλοφιλία 10.-Υποκίνηση πολέμων ώστε να φονευθούν οι λευκοί.
11.-Πολιτική ορθότητα της Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) 12.-Έλεγχος των ΜΜΕ και της Κυβερνήσεως.

13.-Τρομοκρατία των Μυστικών Υπηρεσιών
Παρατήρηση
—————————
Όλα αυτά τα εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ σαν υπηρέτης του Σιωνισμού.
Ο Νοών Νοείτω.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Η 17η Νοεμβρίου είναι η ημέρα του Πο­λυτεχνείου!

Είναι η ημέρα που οι ΗΠΑ σηματοδότησαν το 1973 την ανατροπή της κυβερνήσεως των Συνταγματαρ­χών, προκειμένου να διχοτομήσουν την Κύπρο, αρχικά με την αρσακειάδα τον Ιωαννίδη και στη συνέχεια με τον «Ε­θνάρχη» Κωνσταντίνο Καραμανλή!
Όταν, από το καθεστώς των Συνταγμα­ταρχών είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία φιλελευθεροποίησης, αφού περιελάμβανε την αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων και την μερική άρση της λογοκρισίας στα Μέσα, καθώς είχαν δο­θεί και υποσχέσεις για νέο σύνταγμα και εκλογές στις 10 Φεβρουάριου 1974 με την επιστροφή πολιτικής διάκυβέρνη- σης!
Όλο αυτό το σκηνικό χάλάγε τα σχέδιά των ΗΠΑ και έτσι έκαναν τη δική τους «επέμβαση»!
Πιόνιά τους σε άυτό το κάλά σκηνοθετημένο έργο, όλοι εκείνοι που συμμετείχαν στην «εξέγερση του Πολυτεχνείου» και ακολούθως έπαιξαν σημαντικό ρόλο άπό θέσεις Υπουργών κατά την Μεταπολίτευση!

Πολλοί εξ άυτών παίζουν ρόλο και σήμερά στην Ελλάδα αλλά και στην ΕΕ! Εξαγοράζοντας κάτ.” αυτόν τον τρό­πο τον «αγώνα» τους!
Πρώτη και καλύτερη η εκφωνήτριά του ραδιοφωνικού σταθμού που είχε εγκατασταθεί στο Πολυτεχνείο και καλούσε τον λαό σε εξέγερση, η Μαρία Δαμανάκη!
Όπως, ο Νίκος Μπίστης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Αλέκος Αλαβάνος (μέντοράς του Αλέξη Τσίπρα), ο Κώστας Λαλιώτης, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Μίμης Ανδρουλάκης και πολλοί άλλοι!
Αυτή, η επονομαζόμενη «γενιά του Πο­λυτεχνείου» που ξεπούλησε την Ελλάδα και φτωχοποίησή τους Έλληνες, απολαμβάνει ακόμη τις δάφνες άπό την επαναστατική δράση τους!!
Γράφει ο
Δρ. Ησάί’ας Κωνσταντινίδης
Τ
ο 1973 ήταν ένα πολύ ταραγμένο έτος, μια χρονιά-κλειδί για την Ελ­λάδα και για τον κόσμο όλο!
Στη διάρκειά του εκτυλίχθηκαν κατα­στάσεις τέτοιες, που επηρέασαν την αν­θρωπότητα για δεκαετίες ολόκληρες μπρο­στά (και συνεχίζουν ακόμη να επηρεά­ζουν…). Στη διάρκειά του επίσης μπήκαν οι βάσεις για το πέρασμα του πλανήτη σε ε­ντελώς νέες συνθήκες εξέλιξης, που επέδρασσαν τα μέγιστα στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, αλλά και στα ευρύτερα κοινωνικά-γεωπολιτικά δεδομένα.
Αρκεί να θυ­μηθούμε μόνο ότι το 1973 ήταν η χρονιά της πρώτης -και μεγαλύτερης- πετρελαϊκής κρίσης, με την υφήλιο να τίθεται τότε για πρώτη φορά ενώπιον του φοβερού εφιάλ­τη: «το πετρέλαιο τελειώνει»!
Άρα, τελειώνει και ο σύγχρονος πολιτισμός του ανθρώπου, ο τόσο πολύ βασισμένος πάνω στο πετρέ­λαιο και τη δυναμική του (μεταφορές, θέρ­μανση, βιομηχανικές παραγωγές κτλ.)…

Η Πρωτοχρονιά του 1973 μπήκε για τον Γε­ώργιο Παπαδόπουλο, ηγέτη του στρατιωτι­κού καθεστώτος της 21ης Απριλίου, με πά­ρα πολύ αισιόδοξα μηνύματα.
Καταρχάς ο ίδιος ήταν ο αναμφισβήτητος κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού στην Ελλάδα.
Στο εσωτερικό της χώρας δεν υπήρχε καμία α­πολύτως σοβαρή εστία αντίστασης ενάντια στην εξουσία του.
Αλλά και όσες ελληνικές οργανώσεις δραστηριοποιούνταν στο εξω­τερικό κατά της 21ης Απριλίου εξαντλού­σαν την όποια δυναμική τους αποκλειστικά και μόνο σε διάφορα «θεωρητικά σχήματα της επανάστασης»!
Είναι πολύ ενδεικτικό ότι η θεωρούμενη ως δυναμικότερη αντι­στασιακή οργάνωση κατά της «χούντας», το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα (ΠΑΚ) υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μόνο που «κατόρθωσε» να κάνει τα πέντε πρώτα χρό­νια της δράσης της ήταν να… γράψει κά­ποια συνθήματα στους τοίχους και να κά­ψει μερικούς κάδους απορριμμάτων!… Αλλά και στο εξωτερικό, δεν υπήρχε κανείς πλέον που να αμφιβάλλει για τη νομιμότητα και την εμπέδωση του εν λόγω καθεστώτος.
Παντού στον κόσμο οι ηγέτες του επανα­στατικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου γί­νονταν δεκτοί χωρίς κανένα απολύτως πρό­βλημα, ενώ εντυπωσιακό ήταν το άνοιγμα που έκανε η νέα διακυβέρνηση προς την κομμουνιστική Ανατολή (π.χ. το 1971 απο­κατέστησε τις ελληνοαλβανικές διπλωματι­κές σχέσεις για πρώτη φορά μετά τον πόλε­μο του 1940!).
Οπότε ο Παπαδόπουλος αι­σθανόταν παντοδύναμος και ότι θα μπορού­σε πλέον να εφαρμόσει τον σχεδιασμό του, ο οποίος -όπως προηγουμένως με το αντί­στοιχο καθεστώς του 1960 στην Τουρκία- περιελάμβανε τη δημιουργία ενός νέου, α- ποκαθαρμένου από τις προ του 1967 αμαρ­τίες, δημοκρατικού πολιτικού συστήματος.
Πού να φανταζόταν ότι έναν ακριβώς χρόνο αργότερα, δηλ. την Πρωτοχρονιά του 1974, όλα αυτά θα είχαν πλήρως ανατραπεί…
Τα πρώτα αρνητικά μηνύματα φάνηκαν τον Φεβρουάριο του 1973, με την εξέγερση της Νομικής Σχολής στην Αθήνα, η οποία – με αφορμή κάποιες φοιτητικές διεκδική­σεις- αποτέλεσε έναν μικρού βεληνεκούς ξεσηκωμό αριστεριστών κατά της δικτατο­ρίας.
Τότε η κυβέρνηση Παπαδόπουλου έ­κανε το τεράστιο λάθος να μην δει την εξέ­γερση της Νομικής ως το πρελούδιο ανά­λογων κινήσεων του μέλλοντος, αλλά την θεώρησε ως ένα «τυχαίο», εντελώς ξεκομ­μένο, συμβάν… Όμως την εξέγερση της Νομικής ακολούθησε το λεγόμενο κίνημα του Ναυτικού, τρεις μήνες αργότερα, που κι αυτό όμως αποδόθηκε βιαστικά σε «συ­νωμοσία» βασιλικών παραγόντων που δρούσαν μέσα στις ένοπλες δυνάμεις.

Η α­λήθεια είναι όμως ότι το κίνημα του Ναυτι­κού έδειξε περίτρανα ότι το «καζάνι» έβρα­ζε και ότι κάτι το πολύ δραματικό επρόκει- το σύντομα να συμβεί…
Το καλοκαίρι του 1973 ο Γεώργιος Παπα­δόπουλος προσπάθησε αιφνιδιαστικά να ε­φαρμόσει την τελική φάση του σχεδίου του. Με ένα δημοψήφισμα που διενεργή- θηκε εκείνη την περίοδο κατήργησε και τυ­πικά τη βασιλεία (ουσιαστικά είχε καταργη- θεί ήδη από τον Δεκέμβριο του 1967, με τη φυγή του Κωνσταντίνου στη Ρώμη…), λαμ- βάνοντας μάλιστα και ένα συντριπτικό πο­σοστό της τάξης του 78% υπέρ της προε- δρευόμενης δημοκρατίας!
Την ίδια περίο­δο παλιοί αστοί πολιτικοί της παλιάς δημο­κρατίας (όπως π.χ. ο Ευάγγελος Αβέρωφ) προσπαθούσαν να στήσουν «γέφυρες» επι­κοινωνίας με το καθεστώς Παπαδόπουλου, έτσι ώστε να έχουν πλεονέκτημα στη ρα­γδαία μετάλλαξη του πολιτικού συστήμα­τος, η οποία κατέφθανε.

Και πράγματι, τον Οκτώβριο του 1973 το καθεστώς αποστρατιωτικοποιήθηκε και έγι­νε η περίφημη «φιλελευθεροποίησή» του, με την πρωθυπουργία να παραδίδεται στον παλαίμαχο πολιτικό -αρχηγό του Κόμματος Προοδευτικών- Σπύρο Μαρκεζίνη, με τον σαφή σχεδιασμό η χώρα να έχει προχωρή­σει σε εκλογές εντός του πρώτου εξαμήνου του 1974.
Έτσι, ακριβώς όπως το μοντέλο της Τουρκίας, η ίδια η στρατιωτική κυβέρ­νηση θα αποσυρόταν από την ενεργό πολι­τική, κρατώντας ως εγγύηση μόνο τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, και θα ε­πανερχόταν το αστικό κοινοβουλευτικό κα­θεστώς, που εν τω μεταξύ υποτίθεται ότι θα είχε πια «εξυγιανθεί».
Μάλιστα τα ελληνικά πολιτικά κόμματα και οι διάφορες οργανώ­σεις (εξόριστα εκτός Ελλάδας και εκτός νό­μου) άρχισαν πλέον να σκέφτονται την επά­νοδό τους στη χώρα και τη συμμετοχή τους στο νέο πολιτικό σκηνικό…
Τις ίδιες όμως ημέρες της ανάληψης της πρωθυπουργίας από τον Μαρκεζίνη ξεκίνη­σε στη Μέση Ανατολή εντελώς ξαφνικά ο πόλεμος του Γιομ Κιπούρ (εβραϊκή γιορτή), μετά την αιφνιδιαστική επίθεση τριών αρα­βικών κρατών, της Αιγύπτου, της Συρίας και του Ιράκ εναντίον του Ισραήλ.
Αν και αρχικά βρέθηκε σε φοβερά δυσχερή θέση, εντού­τοις το Ισραήλ κατάφερε να απωθήσει τους αντιπάλους του και μάλιστα να τους συντρί­ψει εν τέλει σε όλα τα μέτωπα!
Επρόκειτο για μια απίστευτη νίκη των Ισραηλινών, που είχε τεράστια επακόλουθα για το μέλλον της περιοχής, αφού διέρρηξε την ενότητα στους κόλπους των Αράβων, ενώ τους δη­μιούργησε επιπρόσθετα και κλίμα ηττοπά­θειας, που διαρκεί έως και σήμερα…
Τότε η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε να βοηθήσει το Ισραήλ στον ανεφοδιασμό του -μέσω «αερογέφυρας» που δημιούργησαν οι ΗΠΑ- επικαλούμενη τον ελληνοαραβικό γεωστρατηγικό άξονα (να σημειωθεί ότι τό­τε η Ελλάδα δεν αναγνώριζε ακόμα επίση­μα το Ισραήλ).
Ήταν φανερό για τις ΗΠΑ ό­τι η απόφαση αυτή της Ελλάδας «έσπαζε» τη συνοχή του δυτικού μπλοκ στη νευραλ­γική περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και έμμεσα βοηθούσε τη Σοβιετική Ένωση.
Στην πραγματικότητα επρόκειτο για «πρό­βα τζενεράλε» ενός αμερικανοσοβιετικούπολέμου, αφού πίσω από το Ισραήλ βρί­σκονταν οι ΗΠΑ, ενώ πίσω από τους Άρα­βες η ΕΣΣΔ… Άρα το συμπέρασμα για τους Δυτικούς ήταν σαφέστατο: η Ελλάδα «με­τακυλούσε» αργά αλλά σταθερά στο ανα­τολικό μπλοκ (το ίδιο διάστημα το ίδιο έ­πραττε και η αδέσμευτη Κύπρος του Μα­κάριου, που είχε μετατραπεί σε «Κούβα» της Μεσογείου…)!
Ακολούθησε (τυχαία;) η εξέγερση του Πο­λυτεχνείου το τριήμερο 14 με 17 Νοεμβρί­ου του 1973, με την εισβολή τελικά του άρ­ματος μάχης στον πανεπιστημιακό αυτό χώρο τα χαράματα της 17ης Νοεμβρίου και αποτέλεσμα συνολικά 18 νεκρούς.
Πάντως είναι αλήθεια ότι κανένας απολύτως δεν σκοτώθηκε μέσα στο Πολυτεχνείο και σχε­δόν όλοι οι νεκροί, σε χώρους πέριξ του ι­δρύματος ή και χιλιόμετρα ολόκληρα μα­κριά (π.χ. στου… Ζωγράφου!), προέκυψαν από αδέσποτες σφαίρες, που τελικά παρέ­μεινε άγνωστος ποιος και γιατί τις έριξε… Τόνοι μελάνης χύθηκαν για τους πραγματι­κούς λόγους και το νόημα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Αποκλείεται αυτοί να είναι Έλληνες και να καίνε την πατρίδα τους!
Μάλιστα η τελευταία «μόδα» είναι να θεωρείται και αυτό… αμερι­κανική συνωμοσία, για να ρίξει έτσι το κα­θεστώς «φιλελευθεροποίησης» και να επι­βάλλουν οι ΗΠΑ άλλο, φιλικό απέναντι τους, καθεστώς!!!
Αυτή η άποψη δεν αντέ­χει καν σε σοβαρή κριτική, εφόσον όλοι γνωρίζουμε ότι λίγες ημέρες μετά, στις 25 Νοεμβρίου του 1973, έγινε το πραξικόπημα ανατροπής του Παπαδόπουλου, το οποίο έφερε στην εξουσία τον «αόρατο δικτάτο­ρα» Δημήτρη Ιωαννίδη, που κάθε άλλο πα­ρά φιλοαμερικανός υπήρξε… Για παρά­δειγμα το καλοκαίρι του 1974 πήρε την Πρώτη και καλύτερη η εκφωνήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού που είχε εγκατα­σταθεί στο Πολυτεχνείο και καλούσε τον λαό σε εξέγερση, η Μαρία Δαμανάκη!
Όπως, ο Νίκος Μπίστης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Κώ­στας Σκανδαλίδης, ο Αλέκος Αλαβάνος (μέντορας του Αλέξη Τσίπρα), ο Κώστας Λαλιώτης, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Μιμης Ανδρουλάκης και πολλοί άλλοι
πρωτοβουλία για το πραξικόπημα κατά του Μακάριου στην Κύπρο που αιφνιδίασε ε­ντελώς τις ΗΠΑ (βλ. και το βιβλίο του Hen­ry Kissinger «Years of Renewal»)…

Αποκλείεται αυτοί να είναι Έλληνες και να καίνε την πατρίδα τους!
Τι ήταν λοιπόν η εξέγερση του Πολυτεχνεί­ου της 17ης Νοεμβρίου του 1973;
Σύμφωνα με μία όχι και τόσο «συμβατική» άποψη, ήταν ξεκάθαρα προβοκάτσια της τότε ΕΣΣΔ, με τελικό σκοπό όχι βέβαια την ανατροπή του Παπαδόπουλου από την εξουσία (αφού αυ­τός και ο στρατός είχαν πια ΦΥΓΕΙ από την κυβέρνηση ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου του ’73!), αλλά την υποταγή του νέου ελλη­νικού πολιτικού συστήματος που -ούτως ή άλλως- θα προέκυπτε εντός του 1974, μέσω της δημιουργίας μίας άλλης, πέραν του ΚΚΕ, αριστερής δυναμικής, που θα επετύγ- χανε τους κάτωθι στρατηγικούς στόχους:
α) Θα κρατούσε το ΚΚΕ σε κατάσταση «υ­περδιέγερσης», άρα αυτό θα παρέμενε αιώνια πιστό στη Μόσχα και ποτέ δεν θα λοξοδρομούσε, ό,τι και αν συνέβαινε!…
β) Θα δημιουργούσε ένα νέο κεντροαρι­στερό κόμμα (το μετέπειτα ΠΑΣΟΚ), που θα «καπέλωνε» τη δυναμική του Πολυτε­χνείου και θα αποτελούσε πιο αξιόπιστη πρόταση εξουσίας για τον λαό απ’ ότι το «απολιθωμένο» και δογματικό ΚΚΕ…
γ) Θα εμφάνιζε ακόμα σιγά-σιγά ένα τελεί­ως καινούριο κίνημα, επίσης αλληλοσυ- μπληρωματικό του ΚΚΕ, αυτό των αριστερι­στών και των αναρχικών, οι οποίοι θα απο­τελούσαν την πρώτη γραμμή της τακτικής βίας της κομμουνιστικής Ανατολής σε μια χώρα του δυτικού μπλοκ, όπως η Ελλάδα…

δ) Θα «έχτιζε» το περίφημο σύνδρομο «ενο­χής» της Δεξιάς, η οποία -θέλοντας πλέον να φανεί ότι «άλλαξε»- δεν θα είχε πια καμίαιδεολογική ή πρακτική σχέση με εκείνη της προδικτατορικής ΕΡΕ, δίνοντας έτσι τον α­παραίτητο χώρο για την πνευματική κυριαρ­χία των Αριστερών στη Μεταπολίτευση!
ε) Τέλος, θα γεννούσε εκ του μηδενός το -μέ­χρι τότε ανύπαρκτο- φαινόμενο της τρομο­κρατίας στην Ελλάδα, δηλ. ακροαριστερές ομάδες ένοπλης βίας, με σημαντικότερη απ’ όλες (αιχμή των πρακτόρων της KGB στον ελλαδικό χώρο) τη… «17 Νοέμβρη», προς τιμή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου!!!
Οπότε βγαίνει το σαφές συμπέρασμα ότι η εξέγερση του Πολυτεχνείου, σε συνδυα­σμό με τις ευρύτερες γεωπολιτικές εξελί­ξεις, αποτέλεσε μέγα πλανητικό γεγονός!
Άλλαξε κυριολεκτικά τον χάρτη της περιο­χής μας, διότι όχι μόνο οδήγησε εν τέλει στην επιβολή της Μεταπολίτευσης, αλλά α­πόληξή της υπήρξε η τραγωδία της Κύ­πρου, που ανέτρεψε πλήρως τα δεδομένα και τις σταθερές που επικρατούσαν έως τότε στο τόσο κρίσιμο πεδίο που βρίσκεται ανάμεσα σε Ευρώπη, Ευρασία, Μέση Ανα­τολή και Βόρεια Αφρική (δηλ. τον ελληνο­τουρκικό χώρο)…
Έτσι λοιπόν θα πρέπει να ιδωθεί σε πλανη­τικό και ιστορικό πλαίσιο η εξέγερση του Πολυτεχνείου: ως ένα καλοστημένο σενά­ριο, δημιουργημένο από το ίδιο το Κόκκινο Ιερατείο της Μόσχας, με σκοπό την «εμφύ­τευση» στο ελληνικό πολιτικό σύστημα της περιβόητης «Γενιάς του Πολυτεχνείου»!

Μιας γενιάς, της οποίας η βασική αποστο­λή θα ήταν να καταστρέψει τη θέση της Ελ­λάδας στον δυτικό κόσμο και να την προ- σελκύσει σταδιακά στην πλευρά της Ανα­τολής… Κι αυτό ακριβώς επιτεύχθηκε μετά τη Μεταπολίτευση και είναι χαρακτηριστι­κό ότι το 1974 η Ελλάδα είχε ασήμαντο (σχεδόν μηδενικό) εξωτερικό χρέος, ενώ σήμερα έχει πλέον «βουλιάξει» από το αφό­ρητο βάρος του απίστευτου εξωτερικού δανεισμού τόσων δεκαετιών!… Έτσι, απα- ξιωμένη οικονομικά και με ένα πολιτικό σύ­στημα πλήρως διεφθαρμένο, έχει καταστεί πια άθυρμα στα χέρια ξένων άδηλων αν­θελληνικών δυνάμεων…
Εδώ θα πρέπει να τονιστεί και το ιδεολογι­κό στοιχείο της προπαγάνδας της «Γενιάς του Πολυτεχνείου», η οποία -με πρωτοπό­ρο τον Ανδρέα Παπανδρέου- δημιούργησε έντεχνα στο εσωτερικό της χώρας τον αντιαμερικανισμό και τον επέβαλλε μάλιστα ως επίσημη κρατική ιδεολογία: σήμερα η Ελλάδα είναι η πιο αντιαμερικανική (και αντιδυτική) χώρα ολόκληρου του δυτικού κόσμου!
Για να μην μιλήσουμε για την αντιπαραγωγική-αντιαναπτυξιακή νοοτροπία που επέβαλλε η καταραμένη αυτή γενιά του Πολυτεχνείου και της Μεταπολίτευσης στον τόπο, με αρνητικά επακόλουθα: τη διάλυση της οικονομίας, την πρωτοφανή υπογεννητικότητα, τη δημοσιοϋπαλληλική ψυχοσύνθεση… Με δυο λόγια, η «Γενιά του Πολυτεχνείου» υπονόμευσε την ελληνική πορεία, κατέστρεψε την Ελλάδα!
Και κάτι τελευταίο. Μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, το μεν ΚΚΕ μίλησε επίσημα για ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ο δε Ανδρέας Παπαν­δρέου («πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις»!) ήταν ο πρώτος που βγήκε δημόσια στο εξωτερι­κό και ηρωοποίησε το όλο συμβάν… Και ε­μείς ρωτάμε: ποιος άραγε από τους δύο ή­ξερε όλη την αλήθεια μέσα από το βαθύ σοβιετικό παρακράτος και παρασκήνιο;… «Ο νόων νοείτω»!

Αποκλείεται αυτοί να είναι Έλληνες και να καίνε την πατρίδα τους!
δημητρης μπακαλιδης dmpakalidis@outlook.com
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
————————————————————
ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
————————————————————–
Ιστορία όπως δεν εγράφη
——————————————
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΈΓΙΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ.
Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ, Κ.Λ.Π. (ΜΜΕ)
ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ, ΚΛΠ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ & ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΏΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Αποκλείεται αυτοί να είναι Έλληνες και να καίνε την πατρίδα τους!
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΗΜΙΤΗ-ΑΚΗ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΠΑΓΚΑΛΟ-ΠΑΧΤΑ-ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΤΣΙΠΡΑ, Κ.Λ.Π. ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Ο ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ, «ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑ».

Αποκλείεται αυτοί να είναι Έλληνες και να καίνε την πατρίδα τους!
Ο ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ, «ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ 10 ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ».
ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ Η ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΚΚΕ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ-(ΣΥΡΙΖΑ) ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΩΣ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΜΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ. (ΒΛΕΠΕ ΜΑΝΔΡΑ)
ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ……………
Το πολυτεχνείο έγινε για τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

http://arxaiaithomi.gr/

4 σκέψεις σχετικά με το “Εδώ πολυτεχνείο ….. Εδώ πολυτεχνείο …. Εδώ πολυτεχνείο???

 1. ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΩΛΟΤΕΧΝΕΙΟ
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΤΕΧΝΕΙΟ
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΤΕΧΝΕΙΟ
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΤΕΧΝΕΙΟ
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΑΣΟΝΟΤΕΧΝΕΙΟ
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΛΑΘΡΟΤΕΧΝΕΙΟ
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΡΩΚΤΟΤΕΧΝΕΙΟ
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

  Μου αρέσει!

  1. Δε θα βαρεθώ ποτέ να το γράφω: Μετανοείτε χριστιανοί και χριστιανές. Η αιτία των δεινών που περνάμε είναι οι ανεξομολόγητες αμαρτίες μας. Όποιες αμαρτίες θυμόμαστε, τις λέμε στον πνευματικό πατέρα και αφού διαβάσει τη συγχωρητική ευχή εξαλείφονται. Αφού μάλιστα μεταλάβουμε τη Θεία Κοινωνία αγιαζόμαστε και γινόμαστε θεοί κατά χάριν. Ο διάβολος φοβάται τρία πράγματα: το Βάπτισμα (με το Χρίσμα), το Σταυρό (π.χ. που φοράμε στο λαιμό) και κυρίως τον πιστό που εξομολογείται και κοινωνεί με την άδεια του πνευματικού.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s