Σπάει τα κοντέρ το βίντεο παρέλασης Ρώσων πεζοναυτών στην Αλεξανδρούπολη την 28η Οκτωβρίου

ALERT! ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ… ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ) ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ… …/Αποκαλύπτουμε… Κ Α Θ Α Ρ Μ Α Τ Α!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ «ΕΥΛΟΓΙΕΣ»!!!
…/50 ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟΪ ΤΟΥ…ΠΟΥΤΙΝ !!! …/ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ!

Εκπληκτικό αριθμό θεάσεων στο Youtube συγκέντρωσε το βίντεο που ανήρτησε τον Αύγουστο ένα μέλος του πληρώματος του ρωσικού αποβατικού σκάφους Tsesar Kunikof κατά τη διάρκεια της κοινής παρέλασης Ελλήνων και Ρώσων στρατιωτών το 2011 στην εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Το πλήρωμα του αποβατικού σκάφους είχε συμμετάσχει στα αποκαλυπτήρια και εγκαίνια του μνημείου των Ρώσων στρατιωτών (στο προαύλιο της μητρόπολης) που πέθαναν στην Αλεξανδρούπολη κατά τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο και μεταξύ άλλων κατέστρωσαν το ρυμοτομικό σχέδιο πάνω στο οποίο χτίστηκε η Αλεξανδρούπολη στη σημερινή μορφή της.

Μέχρι τώρα το βίντεο το είδαν 436 χιλιάδες άτομα (περίπου μισό εκατομμύριο δηλαδή), 3.600 σημείωσαν ότι τους άρεσε και 8.600 το κοινοποίησαν και αλλού. Και αυτή είναι μόνο μία περίπτωση. Αρκεί όμως για να δείξει με αριθμούς τον δεσμό που αναπτύχθηκε μεταξύ του ελληνικού και ρωσικού λαού μόνο στην Αλεξανδρούπολη όπου το πολιτιστικό κέντρο «Ρώσικο Σπίτι», μαζί με τον Μητροπολίτη και τον Δήμαρχο, διαμόρφωσαν τις συνθήκες για συνεργασία σε κάθε τομέα, από τουρισμό και αυτοδιοικητική συνεργασία μέχρι τις πνευματικές ανταλλαγές.

Και από την άλλη πλευρά, έχουμε εξαρτημένα ανθρωπάκια σε payroll των ΗΠΑ, Γερμανίας, Τουρκίας που προσπαθούν να δυναμιτίσουν αυτή την πορεία.

3 σκέψεις σχετικά με το “Σπάει τα κοντέρ το βίντεο παρέλασης Ρώσων πεζοναυτών στην Αλεξανδρούπολη την 28η Οκτωβρίου

  1. Τώρα ετοιμάζονται να παρελάσουν από την άλλη πλευρά,
    προς τιμή της παράδοσης των S400.
    Μη το τρώτε όλο το κουτόχορτο, δεν θα έχετε να φάτε αύριο.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε