ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Πρόκειται για Κάτι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ… Έχει Συγκλονίσει ακόμα και τους ίδιους τους Τούρκους….

Το «ΜΥΣΤΙΚΟ» που Κάνει τους Τούρκους να Τρέμουν…. Φυλάσσεται από ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΣ επί… 256 ήμερες !!!

ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ψάχνουν στην ΤΑΡΣΟ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ… ΑΚΟΜΑ και ο ΠΑΠΑΣ της ΡΩΜΗΣ…

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Έχουμε πολύ εντυπωσιακές εξελίξεις στο μυστήριο της απαγορευμένης από τους Τούρκους περιοχή στην πόλη της Ταρσού, γενέτειρα του Αποστόλου Παύλου, όπου εδώ και δέκα μήνες οι Τούρκοι αφού έχουν αποκλείσει την περιοχή και την έχουν κηρύξει απαγορευμένη ζώνη, ψάχνουν σκάβοντας συνεχώς χωρίς να αποκαλύπτουν τι αναζητούν ή τι έχουν βρει.

Το μυστήριο αυτό σίγουρα όπως αναφέρεται πρέπει να έχει σχέση με τον κορυφαίο των αποστόλων, τον Απόστολο Παύλο, (ιερό σκήνωμα ;;;), γι’ αυτό και προκαλεί μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον.

Οι τελευταίες εξελίξεις στις ανασκαφές που έχουν αφήσει κυριολεκτικά άναυδους τους Τούρκους, είναι όπως έγινε γνωστό, ότι ενδιαφέρθηκε άμεσα το ίδιο το Βατικανό, δυστυχώς με την αισθητή απουσία της Ορθόδοξης εκκλησίας που θα έπρεπε να έχει τον πρώτο λόγο.

Όπως αναφέρεται, αντιπρόσωποι του Πάπα της Ρώμης έχουν έρθει εκεί και συνομιλούν με τους Τούρκους για να ερευνήσουν τι ακριβώς υπάρχει εκεί που είναι τόσο σπουδαίο για να κρατεί επί δέκα μήνες όρθιους τους Τούρκους και να έχει αναστατώσει όλη την ευρύτερη περιοχή καθώς έχει κηρυχτεί απαγορευμένη και κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει το κέντρο των ερευνών.

Σίγουρα πρόκειται για κάτι πολύ μεγάλο για τον Χριστιανισμό που έχει συγκλονίσει ακόμα και τους ίδιους τους Τούρκους.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

3 σκέψεις σχετικά με το “ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Πρόκειται για Κάτι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ… Έχει Συγκλονίσει ακόμα και τους ίδιους τους Τούρκους….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s