Σπάνια ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ φωτογραφία! ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ να ΚΑΝΕΙ τον ΓΥΡΟ Ο Λ Η Σ της ΕΛΛΑΔΟΣ! ΟΛΗΣ!

Φοβού τους Κινέζους… Η Ευρώπη «τρέμει»… Ελλάδα και Σερβία στο στόχαστρο ….. / ΡΩΣΙΑ + ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΤΑ ΗΠΑ ….. / ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;;;;;; …. / ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ S-400 ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ… «ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ»!

ΠΩ-ΠΩ-ΠΩ, ΜΕΤΡΗΤΟ …’ΜΑΡΟΥΛΙ’ που τ σ έ π ω ν ε το ΚΚΕ !!! (Σπάνια ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ φωτογραφία! ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ!)

ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΛΕΓΑΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ Ο Λ Η Σ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΟΛΗΣ!
ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΘΕΙ Π Α Ν Τ Ο Υ !
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΤΟΥ ΚΚΕ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ …ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!
(ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ
ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ…
KAI ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ…)
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

«Δύο ‘Κάπα’ κι ένα ‘Ε’, μ ε τ ρ η τ ά στο Κ.Κ.Ε.»!
Σύνθημα που ενώνει και δονεί (διαχρονικά) την καθοδήγηση των ελληνόφωνων μαρξιστών…
Αυτή την φωτογραφία κόψτε την, πλαστικοποιήστε την και ΦΥΛΑΞΤΕ την ΚΑΛΑ στο αρχείο σας!
Δείχνει κάτι για το οποίο όλοι ήμασταν πεπεισμένοι, αλλά δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε τόσο… θεαματικά.

Τι δείχνει;

ΣτηΝ σελίδα του ‘facebook’ «Στηρίζουμε τον “Ιστορικός Συλλέκτης Βέροιας”» (https://www.facebook.com/Στηρίζουμε-τον-Ιστορικός-Συλλέκτης -Βέροιας-128037153879904) η λεζάντα της φωτό γράφει:

«Η φωτογραφία είναι του 1949 από την επίσκεψη στελεχών του Κ.Κ.Ε. στην Γερμανία, καθώς το ΚΚΕ διατηρούσε, όπως γίνεται αντιληπτό, άριστες σχέσεις με τους Γερμανούς, προκειμένου το Κ.Κ.Ε.ΔΣΕ να ενισχυθεί οικονομικά για να συνεχίσει τον (ΑΙΜΑΤΗΡΟΤΑΤΟ) συμμοριτοπόλεμο στην Ελλάδα, καθώς η ηγεσία του Κ.Κ.Ε. έβλεπε να έρχεται αναπόφευκτα η ήττα, όπου η συγκεκριμένη φωτογραφία εμφανίζει τον Γερμανό αξιωματούχο Σβότσερ (όρθιο), μέλος της Κ.Ε. του ‘S.E.D.’ (Ενιαίο Σοσιαλιστικό Κόμμα), να π α ρ α δ ί δ ε ι ένα ΣΕΒΑΣΤΟ χρηματικό ποσό ως βοήθεια στον Θανάση Γεωργίου (καθιστός), μέλος του ΚΚΕ, ενώ άξιον παρατηρήσεως είναι, πως τα χρήματα βρίσκονται πάνω στη σημαία του “Δ.Σ.Ε.”, υπό το βλέμμα του στελέχους του ΚΚΕ».

Ω ναι!
Το «τιμημένο» κόμμα έπαιρνε με-τρη-τού-λι από τους Γερμανούς πριν καν σχηματιστεί το κράτος της Ανατολικής Γερμανίας και τα σημαίνοντα στελέχη του φωτογραφίζονταν με το μαρούλι, τον μπερντέ, το μπικικίνι, πάνω στην παντιέρα του «Δημοκρατικού Στρατού»!

Αυτό και μόνο τα λέει όλα για το «κόμμα του λαού» που σήκωσε τα όπλα ΕΝΑΝΤΙΟΝ της πατρίδος και αντί να απολογείται (διαρκώς!) και να ντρέπεται για τα πεπραγμένα του, τα νοσταλγεί (!) και δηλώνει ότι θέλει να τα …ξανακάνει.

Αυτό το συγκλονιστικό ντοκουμέντο έφερε στο φως ο Κανέλλος Ντόντος, απόστρατος αξιωματικός, αναγνωρισμένος συλλέκτης από το υπουργείο Πολιτισμού και διευθυντής του Βλαχογιάννειου Μουσείου της Βέροιας, όπου εκτίθεται και η συλλογή του με ιστορικά και συλλεκτικά κειμήλια, αναδεικνύοντας την ελληνική Ιστορία και όχι μόνο.

Η ιστοσελίδα του Μουσείου είναι historicalcollector.gr/.

Παναγιώτης Λιάκος

[Πηγή:’ dimokratianews.gr’ &’fonaklas.blogspot.gr’]

[ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΠΟΛΥΘΡΥΛΗΤΟΥΣ» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ (ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΑΝΤΑ!) ΑΠΟ ΤΟ «ΤΑΠΕΙΝΟ» Λ Ο Υ Ξ Ε Μ Β Ο Υ Ρ Γ Ο…

ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ…

ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΤΑ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΠΟΥ…

ΑΦΟΥ Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΚ ΜΟΣΧΑΣ…

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ «ΚΑΝΑΛΙΑ»…

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ …ΧΑΖΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ‘ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ’!]

6 σκέψεις σχετικά με το “Σπάνια ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ φωτογραφία! ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ να ΚΑΝΕΙ τον ΓΥΡΟ Ο Λ Η Σ της ΕΛΛΑΔΟΣ! ΟΛΗΣ!

  1. Ψαξε πρωτα για το τι εισαι εσυ και οι παπουδες σου και μετα ριξε ματιά προς το κκε.Ψαξε να ανακαλυψεις πως καταντησες δεξιος δοσιλογος των δυτικων εχθρος του εθνους σου συνοδοιπορος των εχθρων του.Και ασε κατα μερους τις γελοιεε «αποδειξεις»για το κακο κκε.Βεβαια κακο ειναι το κκε αλλα πολεμησε τον εχθρο του εθνους,υπηρξε η μονη αντισταση του λαου στους εχθρους οταν εσεις με τον «εθνικο στρατο»ταχθηκατε με στο πλευρο του εχθρικου στρατου

    Μου αρέσει!

    1. Καλα ολες οι εξυπναδες και ανακριβειες που ειπες,αλλα πως φαινεται ρε παιδι μου ο δοσιλογισμος σας των δεξιων και τωρα;Τα ιδια λετε και τωρα:μην αντιστεκεστε στους γερμανους γιατι θα πεινασουμε.Μην αντιδρατε στους δανειστες γιατι ειναι πολυ δυνατοι και θα χρεωκοπησουμε.Ολα για εσας ειναι συμβιβασμοι για να περνατε καλα ομως ως ραγιαδες,και παντα ως μεταναστες στην καλη σας δύση,δυτικολιγουριδες

      Μου αρέσει!

  2. Μεγαλες μαχες εδωσε το ΚΚΕ.Επιθεσεις σε καμια 5-6 γραφιαδες Ναζι και μετα σε αντιποινα ξεκληριζοταν τα Καλαβρυτα ας πουμε.Μεγαλη αντισταση.Κατοπιν ηρθε το ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ αν εχεις ακουστα για να πολεμησει αδερφος εναντιον αδερφου.Μεγαλη αντισταση οταν εφευγαν οι Γερμαναραδες και δεν εφαγαν μια τουφεκια απο τους αγωνιστες ΚΚΕδες.Και πριν ξαναπιασεις τον Στρατο στο στομα σου να το πλενεις με ροδονερο απιθανε αγωνιστη.Αντε τωρα να κανεις καμια καταληψη να ξεμπλοκαρει το μυαλο σου.

    Μου αρέσει!

    1. To οτι είσαι αμόρφωτος το αφήνουμε. Το ότι είσαι ηλίθιος το αφήνουμε. Το ότι είσαι άσχετος το αφήνουμε. Το ότι είσαι μπασταρδάκι γερμανοτσολιάδων όμως δεν το αφήνουμε. Εκεί θα σκούζετε να βλέπουμε ποιοι είστε. Κι όταν θα έρθει η ώρα όπως ήρθε σε όλη την Ευρώπη με τη Νυρεμβέργη αλλά όχι στην Ελλάδα, θα πάρεις δώρο ένα κονσερβοκούτι από τον λαιμό μέχρι την κωλότρυπα σου.

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s