ΞΕΧΑΣΤΕ τα ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΜΥΘIA…. Είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ για ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑ@@ΚΕΣ!

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ….

ΧΘΕΣ(και να μήν θυμάσθε ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…) ήταν η 43η επέτειος της ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΑΣ! («Πράσινου» τύπου!)

ΕΤΣΙ «Γ Ε Ν Ν Η Θ Η Κ Ε» ΤΟ – Made in U.S.A. – ΠΑΣΟΚ!

ΑΣ «ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ» ΜΝΗΜΕΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ…

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΜΥΘIA
ΓΙΑ ΤΑ …»ΖΙΒΑΝΓΚΟ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ» ΤΟΥ, ME TO ‘ΠΑΚ’ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!
ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑ@@ΚΕΣ!
(ΠΕΡΝΑΓΕ «ΜΠΕΪΚΑ» ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ!
ΚΑΝΟΝΤΑΣ …Ε Ξ Ω Γ Α Μ Α !)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ (ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ…) ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!
ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΪΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ
ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ…
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

ANOIΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΚΑΛΑ – ΚΑΛΑ…
ΕΤΣΙ «ΞΕΚΙΝΟΥΝ» ΤΑ …ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…
Είναι σίγουρο, ότι η σημερινή επέτειος (σιγά την επέτειο…) θα απασχολήσει αμέτρητους (και προθύμους μάλιστα…) αρθρογράφους, όπου μέσα απο αναλύσεις και βαθυστόχαστα κείμενα, θα (μας) θυμίσουν εκείνο το «ξεκίνημα» της ισοπεδωτικής και αποδεδειγμένα πλέον ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ (100% EIΣΑΓΟΜΕΝΗΣ!) Παπανδρεϊκής συμμορίας που ονομάσθηκε ‘Πασόκ’…

ιδρυτής του(Πασόκ), ήλθεν (1959) από την Αμερικήν (τον «φώναξε» ο Κων.Καραμανλής διορίζοντάς τον στο ΚΕΠΕ με …οδηγό και 12.000 δρχ.μηνιαίο μισθό! Το 1959!), σε σύντομον χρόνον, επέτυχε να διαλύσει το κόμμα του πατέρα του και υπήρξεν ο κυρίως υπεύθυνος για την επέμβασιν του Στρατού.
Επαρουσιάζετο, ως ο εκφραστής του αντιαμερικανικού κινήματος στην Ελλάδα, υπερακοντίζοντας ακόμα και την Αριστεράν, η οποία αφελώς- ως συνήθως- ενόμισεν ότι είχε βρει τον… «άνθρωπόν της», και κατέστη στην ουσία, όργανον των σχεδίων του Ανδρέα Παπανδρέου.

Μετά την επέμβασιν του Στρατού, οι πολιτικοί συνελήφθησαν. Η Αμερικανική κυβέρνησις – δια της εδώ πρεσβείας – για τον μόνον που ενδιαφέρθηκε, ήταν ο ηγέτης του… «αντιαμερικανικού κινήματος»! Ο πρεσβευτής Τάλμποτ, ηξίωσε από το στρατιωτικόν καθεστώς, να μην θιγεί ο Ανδρέας Παπανδρέου, και να του δοθεί διαβατήριον, προκειμένου να φύγει στο εξωτερικόν. Κι’ αυτό ακριβώς έγινε!

(ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ! Ο ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ ‘ΙΑΝΟΣ’, ΥΠΕΣΧΕΘΗ ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΟΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΦΟΥ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙ !!! ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ; «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»)

Μετά την Μεταπολίτευσιν, ο κυνηγημένος και εξόριστος Ανδρέας Παπανδρέου, ιδρύει κόμμα. Αλλά για την δημιουργία πολιτικού φορέως, απαιτούνται τεράστια έξοδα, τα οποία δεν συγκεντρώνονται – φυσικά – με εράνους.
Που βρέθηκαν λοιπόν, όλα αυτά τα χρήματα;

Ο (πολυγραφότατος) συγγραφέας ιστορικών έργων Κων. Μπαρμπής, στο βιβλίον του «Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται» (εκδόσεις ‘Νέα Θέσις’) δημοσιεύει φωτοτυπίαν επισήμου εγγράφου του «Αμερικανικού Γραφείου Στρατιωτικής Συνεργασίας», και με στοιχεία αναγνωρίσεως «Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29» ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει θέσει φαρδιά – πλατιά την υπογραφήν του σε «οδηγίες» που δίδονται απ’ εκείνους που θα τον χρηματοδοτούσαν με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γ ε ν ν α ι ο δ ω ρ ί α και… εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι θα στρεφόταν…

Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστον του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφ΄όσον απεδέχθη τις «οδηγίες», προεβλέπετο καταβολή από την ‘Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ’ (των αδελφών Ροκφέλλερς ΑΣΦΑΛΩΣ! ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος ! ! !

Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του… «σοσιαλιστικού» κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινήσεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε.

Από τους «κανόνες» που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον «φραστικές παρεκκλίσεις».
Χαρακτηριστική είναι η παράγραφος που αναφέρει, ότι: «Προς ικανοποίησιν των ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων, θα επιτραπεί αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος – ΗΠΑ.
Κι’ ακόμη, «επιτρέπονται φραστικές «συγκρούσεις» με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως (ανοιχτός) πόλεμος…»!
Φυσικά, οι Αμερικανοί ενδιαφέρονταν και για την καταπολέμηση του Κομμουνισμού.
Ετόνιζαν στον αρχηγό του «σοσιαλιστικού» κινήματος, ότι επεβάλλετο «ελαχιστοποίησης της δυνάμεως του ΚΚΕ.

Η μείωσις αυτή όμως, δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριον που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους (!!!) της ‘K.G.B.’»! (Πρόεδρος τότε των ΗΠΑ ο Ρίτσαρντ Νίξον και της ΕΣΣΔ ο Λεονίντ Μπρέζνιεφ…)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΝΙΞΟΝ ΚΑΙ ΣΤΥΛ.ΠΑΤΤΑΚΟΥ…

Έδινε επίσης εντολή η αμερικανική υπηρεσία, τονίζοντας ότι: «Η κυβέρνησις Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα της Κύπρου, με αντίδωρον την μη ύπαρξιν προβλημάτων με την Τουρκίαν…». Αυτές και άλλες εντολές έδιναν οι Αμερικάνοι στον αρχηγόν του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να φτιάξει ισχυρόν «σοσιαλιστικό» κόμμα, με δολλάρια των Ροκφέλλερ. Αυτά τα έχει δημοσιεύσει ο κ. Μπαρμπής στο βιβλίο του, μαζί με φωτοτυπία του δεσμευτικού εγγράφου, και ποτέ δεν διαψεύστηκαν.

Συνάγεται λοιπόν, λογικώς, το συμπέρασμα, ότι ο υιός του Ανδρέα και σημερινός πρωθυπουργός, λειτουργεί κάτω από τους ίδιους δεσμευτικούς κανόνες.

Κι’ αυτό, λέει πολλά.
Ίσως η Αμερικανίδα μητέρα του πρωθυπουργού, η κυρία Μάργκαρετ Τσαντ, γνωρίζει περισσότερα.
Εμείς προτείνουμε για τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, ένα νέον σύνθημα:»Ροκφέλλερ ζεις, εσύ μας οδηγείς…»!

Γεώργιος Α. Λεονταρίτης (Συγγραφέας & Δημοσιογράφος)

4 σκέψεις σχετικά με το “ΞΕΧΑΣΤΕ τα ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΜΥΘIA…. Είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ για ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑ@@ΚΕΣ!

 1. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

  ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ! Βοηθήστε τον Τραμπ να ΝΙΚΗΣΕΙ τον Σόρος…

  ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.

  https://petitions.whitehouse.gov/petition/declare-george-soros-terrorist-and-seize-all-his-related-organizations-assets-under-rico-and-ndaa-law

  Μου αρέσει!

 2. Ο σημερινός αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα ήταν στην Ουκρανία πριν έρθει εδώ .
  Αφού τους «ανακάτεψε»μας
  ήρθε και απο δώ .
  Ποιός ξέρει τι να μαγειρεύει ;Άσχημα πράγματα( για εμάς) πάντως…..Ο Θεός να βάλει το χέρι Του !

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s