ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΒΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ στις Προκλήσεις…. Την Απειλούν, την Βρίζουν, την Κυνηγούν… ! Όμως Επιμένει… !!!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…. Κάνουν Σιγά Σιγά την Εμφάνιση τους… Νέα Συγκλονιστική Ανακάλυψη…. —- Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…. ΘΑΥΜΑ…. Ανακάλυψαν το ΑΓΙΑΣΜΑ της Παναγίας Γαλακτοτροφούσας…

«Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ανήκει στην Ευρώπη, αλλά…Χ Ω Ρ Ι Σ τους Τούρκους»! (Νά ΑΓΙΑΣΕΙ τό στόμα σου ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ!)
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΛΙΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ «ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ»…

ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΕΥΓΕ ΑΞΙΑ ΓΑΛΛΙΔΑ!
ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ …»ΜΑΣΑΣ»!
ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ…
[«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

(THN AΠΕΙΛΟΥΝ, ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ! ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ!)
Η ηρωΐδα Valerie Boyer, παρά τις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένεια της, τόλμησε!
Νέο ‘σοκ’ στην Τουρκία από την γνωστή Γαλλίδα (δεξιά) βουλευτίνα της Μασσαλίας, Valerie Boyer, η οποία πρόσφατα είχε πρωτοστατήσει στην ποινικοποίηση από το Γαλλικό Κοινοβούλιο της αρμενικής γενοκτονίας…

KAI OMΩΣ! ΤΑ ΤΡΙΣ-ΑΘΛΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ‘ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ’ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΥΤΕ …ΜΙΣΗ ΛΕΞΗ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΥΤΗ
ΓΑΛΛΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!
ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ …»ΕΛΑΦΡΥ»
ΦΟΡΕΜΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΕΙΧΝΑΝ!
ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ
TEΛΕΙΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕΣ…
[«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, η Valerie Boyer σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με το ζήτημα της εντάξεως της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, (που έχει επανέλθει στην επικαιρότητα με γερμανική πρωτοβουλία…), ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι η Τουρκιά δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την Ευρώπη, αλλά η Κωνσταντινούπολη – και όχι η Ιστανμπούλ – και εδώ οι Τούρκοι έγιναν… Τούρκοι, ΑΝΗΚΕΙ στην Ευρώπη!

Η θαρραλέα βουλευτίνα του γαλλικού κοινοβουλίου, χωρίς κανένα δισταγμό, καταδίκασε για άλλη μια φορά την Τουρκία σαν μια χώρα που παραβιάζει συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Εκείνο όμως που εξόργισε πραγματικά τους Τούρκους, ήταν οι δηλώσεις της, ότι δεν μπορεί μια χώρα που βαρύνεται για τα εγκλήματα της αρμενικής γενοκτονίας, αλλά και της εισβολής στην Κύπρο το 1974, να διεκδικεί μια θέση στην Ευρώπη.

Για όλα αυτά, όπως τόνισε η Valerie Boyer, θα συνεχίσει να αγωνίζεται ΚΑΤΑ της εισδοχής της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ θα συνεχίσει και τις προσπάθειες της, για να αναγνωριστούν τα μεγάλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της Τουρκίας στις Γ ε ν ο κ τ ο ν ί ε ς των αρχών του εικοστού αιώνα.

Η Valerie Boyer αποκάλυψε, ότι για όλο αυτόν τον αγώνα της έχει δεχτεί και αυτή και η οικογένεια της απειλές κατά της ζωής της, ενώ συχνά δέχεται μηνύματα στα τουρκικά που την απειλούν με φρικτές τιμωρίες για τον αγώνα της υπέρ της αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονίας.

ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ «ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΚΑΝΑΛΙΩΝ & ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ : ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΤΩ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ‘ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ’,
ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΥΤΗΝ ΓΑΛΛΙΔΑ;
ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ «ΚΡΙΝΕΤΑΙ» ΑΞΙΟΛΟΓΗ;
Ή ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ «ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ»
ΣΑΣ ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ;;;
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ!
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Παρ’ όλα αυτά, η θαρραλέα Γαλλίδα δήλωσε, πως δεν την φοβίζουν όλες αυτές οι απειλές αλλά αντίθετα την πεισμώνουν για να συνεχίσει τον αγώνα της. Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν θέλει να πάει στην Τουρκία για να ακούσει και την άλλη άποψη, απάντησε ότι έχει πάει στο παρελθόν στην Τουρκία, αλλά τώρα δεν έχει καμία τέτοια επιθυμία καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν μπορεί να πάει σε μια χώρα από όπου έχουν εξαπολυθεί απειλές κατά της ζωής της και κατά της ζωής των μελών της οικογένεια της.

Η θαρραλέα αυτή γαλλίδα βουλευτής, που βάζει τα «γυαλιά» σε πολλούς Έλληνες συναδέλφους της που φοβούνται ακόμα και τη σκιά τους μην τυχόν και ενοχλήσουν την Τουρκία, έχει αρχίσει και μια νέα εκστρατεία ΚΑΤΑ της χορήγησης της γαλλικής υπηκοότητος σε Τούρκους μετανάστες που ζουν στην Γαλλία.

Όπως ανέφερε, αυτό θα είναι ένα επικίνδυνο βήμα για την αλλοίωση της συνθέσεως της γαλλικής κοινωνίας, ενώ κατηγόρησε του Τούρκους της Γαλλίας, ότι συμπεριφέρονται όχι σαν να θέλουν να αφομοιωθούν στην χώρα που τώρα ζουν και δουλεύουν, αλλά σαν να θέλουν να επιβάλλουν αυτοί τα δικά τους πολιτιστικά και θρησκευτικά πρότυπα στην χώρα που τους φιλοξενεί! (τι μας θυμίζει αυτό;) .

Ας πάρουν μερικά ΜΑΘΗΜΑΤΑ οι δικοί μας βο(υ)λευτές από την Valerie Boyer, που δεν ΔΙΣΤΑΖΕΙ να αναφέρει Κωνσταντινούπολη και όχι Ιστανμπούλ, αδιαφορώντας ακόμα και για τις τουρκικές ΑΠΕΙΛΕΣ κατά της ίδιας της ζωής της.

8 σκέψεις σχετικά με το “ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΒΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ στις Προκλήσεις…. Την Απειλούν, την Βρίζουν, την Κυνηγούν… ! Όμως Επιμένει… !!!

  1. “Ας πάρουν μερικά ΜΑΘΗΜΑΤΑ οι δικοί μας βο(υ)λευτές από την Valerie Boyer…” Μα για να πάρουν κάποιοι μάθημα και να μάθουν κάτι, πρέπει αφενός να θέλουν και αφετέρου να μπορούν να μάθουν. Οι βουλευτές μας όμως, και δεν θέλουν, γιατί δεν τους ενδιαφέρει αφού δεν είναι καν Έλληνες, και δεν έχουν την ικανότητα να μάθουν αφού είναι ανεπίδεκτοι μάθησης. Όσο για τα πτυχία με τα οποία γεμίζουν τοίχους στα σπίτια τους… ας πάνε σε μια πραγματικά αξιοκρατική κοινωνία να τα χρησιμοποιήσουν και εκεί θα καταλάβουν την αξία τους.

    Μου αρέσει!

  2. Η Valerie Boyer μου θυμίζει τη στάση της βασίλισσας Αρτεμισίας που ανάγκασε τον Ξέρξη να αναφωνήσει «αι γυναίκες γεγόνασιν άνδρες» κατά τη διάρκεια της ναυμαχίας στη Σαλαμίνα το 480 π.Χ. Η Τουρκία είναι κράτος ασιατικό και μουλμανικό.Γεωγραφικά, πολιτισμικά ,πολιτικά και δημογραφικά ανήκει σε ….άλλο πλανήτη. Η βίαιη συνύπαρξή της με την Ευρώπη μόνον προβλήματα θα δημιουργήσει, αν τελικά για λόγους σκοπιμότητας ενταχθεί,αλλά τότε θα είναι αργά. Και η πρώτη που θα το μετανιώσει θα είναι η Ελλάδα ,γιατί η Θράκη πρώτη θα ισλαμοποιηθεί με απρόβλεπτες συνέπειες στο μέλλον. Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι η «ειδική σχέση» με την Ευρώπη, όχι η πλήρης ένταξη. Δυστυχώς κανένας Έλληνας πολιτικός και κανένας δημοσιογράφος δε βλέπω να το υποστηρίζει θαρρετά είτε γιατί δεν το τολμά, είτε γιατί πλανάται πλάνην οικτράν νομίζοντας ότι η Τουρκία έχει αλλάξει …μυαλά. Να θυμίσω μόνο σε όσους το πιστεύουν αυτό τη γνωστή παροιμία του λύκου που εγέρασε αλλά….Και όταν μια γαλλίδα γυναίκα πολιτικός έχει το θάρρος της γνώμης να τα λέει αυτά ,οι δικοί μας πολιτικοί πρέπει να φορέσουν φούστες και μάλιστα …κοντές!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s