ΟΙ ΜΟΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΗΤΑΝ… ΤΟΥΡΚΟΙ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μετά τους αρχαίους Έλληνες, τώρα οι Τούρκοι διεκδικούν και μάλιστα με επιστημονικές αξιώσεις και τις… μούμιες της αρχαίας Αιγύπτου. Μάλιστα!

Σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο που επικαλείται το BBC στην τουρκική γλώσσα, σε μια μελέτη που έκανε το γερμανικό πανεπιστήμιο Tübingen και το γερμανικό Ινστιτούτο Ιστορίας της Ανθρωπολογίας, Max Planck, της Jena, οι ευρεθείσες μούμιες από την χρονική περίοδο 1400 έως 400 π. Χ. ήταν… τουρκικής καταγωγής!

Οι μελέτες έγιναν σε 150 μούμιες της περιόδου αυτής και τα συμπεράσματα, όπως τονίζεται, ήταν καταπληκτικά καθώς αποδείχτηκε ότι οι βαλσαμωμένοι είναι τουρκικής καταγωγής. Όπως αναφέρεται, ανάλογα τουρκικά ίχνη έχουν βρεθεί στην αρχαιότητα και στις περιοχές Λίβανο, Ιορδανία, Συρία και Ισραήλ.

Μετά από αυτό δεν αποκλείεται οι Τούρκοι να υποστηρίξουν ότι και ο Αδάμ και η Εύα ήταν… Τούρκοι. Άλλωστε, όπως υποστηρίζει το κρατικό Ινστιτούτο Ιστορίας της Άγκυρας, ο λέξη Αδάμ είναι τουρκική = Adam.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

3 σκέψεις σχετικά με το “ΟΙ ΜΟΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΗΤΑΝ… ΤΟΥΡΚΟΙ!

    1. Α ναι! Ξέχασα να σας πω ότι πέρσι τέτοιο καιρό είχε υποκλαπεί εξωγήινο σήμα που μετά από έρευνα γλωσσολογική αποκαλύφθηκε ότι οι εξωγήινοι μιλάνε αρχαία, Τουρκικά. (δεν λέω ψέματα…) Έτσι είχαν ανακοινώσει…

      Μου αρέσει!

  1. Πλάκα πλάκα με κάτι τέτοιες ηλιθιότητες – αθλιότητες των τούρκων και των ξαδέλφων τους γερμανών, στο τέλος θα αποκαλυφθεί ότι όντως έχουν συγγένεια DNA με τους αρχαίους κατοίκους της Ιωνίας αλλά και του υπόλοιπου Ελλαδικού χώρου. Κοινώς ότι η άρχουσα τάξη της αρχαίας Αιγύπτου είχε συγγένεια εξ αίματος με την Ελλάδα και τον προκατακλυσμιαίο παγκόσμιο Ελληνικό πολιτισμό.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s