"Μου απαγόρευσαν την είσοδο στην Αμφίπολη….!!!!"

ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!! Είπε την Αμφίπολη ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ενοχλήθηκαν… !!! Κανένα Βοθροκάναλο Δεν το Μεταδώσει…

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ… !!! Η Αμφίπολη και ο Μέγας Αλέξανδρος δείχνουν τους Ηλίθιους και τους Ανθέλληνες !!!

ΑΜΦΙΠΟΛΗ – ΒΕΡΓΙΝΑ… Οι Κοσμοκράτορες απαιτούν ΣΙΩΠΗ….. Μάθετε αυτό που τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ θα θαψουν….

«Σε αυτό το σημείο έφτασε η μικροψυχία τους, να βάλουν τον φύλακα να μου απαγορεύσει την είσοδο, σε ποιον, σε εμένα. Και που; Στον χώρο που μετρώ εκατοντάδες ξενύχτια», λέει η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη.

Η αρχαιολόγος, Κατερίνα Περιστέρη, μιλώντας στο thessnews.gr, συμπληρώνει πως φοβάται καταστροφές στο έργο στην Αμφίπολη, λόγω καθυστερήσεων στις μελέτες του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η Κατερίνα Περιστέρη δήλωσε: «Αλλά φυσικά δεν τους πέρασε. Βρήκα τρόπο και μπήκα. Και θα μπαίνω όποτε είναι αναγκαίο. Όχι επειδή αισθάνομαι ότι αυτός ο χώρος μου ανήκει. Δεν ανήκει ούτε σε εμένα, ούτε σε οποιονδήποτε άλλον περαστικό, ανήκει στον ελληνισμό! Νομίζω ότι η εικόνα αυτή αποτελεί μία ακόμη ακριβή περιγραφή της κατάντιας στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, στο έδαφος της οποίας κατοικούν άνθρωποι που δεν είναι άξιοι να αναγνωρίσουν προσπάθειες, αγώνες, αγωνίες και επιστημονικές διαδρομές… Θα μου πείτε, αυτό είναι κάτι νέο»;

Όπως αναφέρει το thessnews.gr, όπου μίλησε η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη, η ίδια αναφέρεται με πικρία για τη στάση «ορισμένων παραγόντων» του Υπουργείου Πολιτισμού.

«Εάν δεν γίνουν όλα εκείνα τα απαραίτητα έργα συντήρησης και στερέωσης, τότε το Μνημείο κινδυνεύει να καταστραφεί» λέει η κ. Περιστέρη. «Θα πρέπει, χωρίς άλλες καθυστερήσεις να καταστεί επισκέψιμο, ώστε να διασωθεί αλλά και να αναδειχθεί, συμβάλλοντας στην πολιτιστική αναβάθμιση, αλλά και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής».

Όπως αναφέρει η ίδια, δυστυχώς, καθυστερούν πολύ στο Υπουργείο Πολιτισμού οι μελέτες για τα απαραίτητα έργα, τα οποία έχουν ήδη ενταχθεί στις χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ, με απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην ερώτηση για το εάν φοβάται μήπως χαθεί η χρηματοδότηση, λόγω των καθυστερήσεων αυτών, απαντά: «να ρωτήσετε τους υπευθύνους, εγώ δεν ξέρω, δεν μπορώ μετά τη συνταξιοδότησή μου να παρακολουθώ τις διαδικασίες».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s