ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ… Παραδόθηκαν τα Λείψανα 17 Ηρώων Πεσόντων της Τούρκικης Εισβολής! (ΦΩΤΟ)

Τελετή Παράδοσης Λειψάνων των Ελλαδιτών Πεσόντων κατά την Περίοδο του 1964 και την Τουρκική Εισβολή του 1974

Η τελετή παράδοσης 17 ταυτοποιηθέντων λειψάνων Ελλαδιτών πεσόντων κατά την περίοδο του 1964 και την τουρκική εισβολή του 1974, η οποία οργανώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε την 26 Μαΐου 2017 στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στη Λευκωσία!

Η Τελετή έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσόπων κ. Δημήτρη Συλλούρη, των Υπουργών Άμυνας της Ελλάδας κ. Πάνου Καμμένου και της Κύπρου κ. Χριστόφορου Φωκαΐδη και του Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ηλία Φωτόπουλου.

την τελετή παρευρέθηκαν επίσης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ελλάδας, ο Αρχηγός και ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς, αντιπροσωπείες στελεχών της ΕΦ και της ΕΛΔΥΚ, ο Επίτροπος της Προεδρίας επί Ανθρωπιστικών Θεμάτων, ο εκπρόσωπος της Ελληνοκυπριακής Κοινότητας στη Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων, συγγενείς των πεσόντων και αντιπροσωπείες της Πανελλήνιας και Παγκύπριας Επιτροπής Αγνοουμένων.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε στους συγγενείς των πεσόντων μετάλλια σε ένδειξη αναγνώρισης της θυσίας τους εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ… Παραδόθηκαν τα Λείψανα 17 Ηρώων Πεσόντων της Τούρκικης Εισβολής! (ΦΩΤΟ)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s