ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…


ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΜΗΝΑΓΟ ΗΛΙΑΚΗ: «Γονατίζουμε μπροστά στη γενναιότητα σου, Θα υπερασπιζόμαστε τις Σημαίες μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μας»

Μήνυμα με νόημα από τον Πάνο Καμμένο στην Τουρκία, από την Κάρπαθο και τις εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση ένδεκα χρόνων από τον ηρωικό θάνατο του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη.

Δήλωση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου από την Κάρπαθο

«Παρακολουθήσατε όλοι σας την απόδοση τιμών στον ήρωα Κώστα Ηλιάκη, εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας της Καρπάθου, της στρατιωτικής και της πολιτικής ηγεσίας και των θρησκευτικών αρχών. Είναι σημαντικό να πούμε ότι την ώρα που η Ελλάδα τιμούσε έναν ήρωα, έναν νέο αξιωματικό που άφησε πίσω του μια οικογένεια, πέφτοντας υπέρ πίστεως και πατρίδος, την ίδια στιγμή η Τουρκία έδειξε τον πραγματικό της εαυτό. Παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο, μη σεβόμενη ακόμα και αυτό που σέβονται οι πιο βάρβαροι στρατοί του κόσμου, τη μνήμη ενός ήρωα, ενός πολεμιστή που έπεσε μαχόμενος και υπερασπιζόμενος την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Αυτό το μήνυμα θέλω να πάει προς φίλους και εχθρούς, προς τους Συμμάχους, αλλά και προς όλους εκείνους που κατά καιρούς βρέθηκαν απέναντι στην Ελλάδα, ότι η Ελλάδα σέβεται τους διεθνείς κανόνες, το διεθνές δίκαιο αλλά και την ηθική. Ποτέ η Ελλάδα δεν θα προσέβαλε τη μνήμη ενός πολεμιστή, ανεξαρτήτως αν ήταν εχθρός της, την ώρα που τον τιμά η πατρίδα του».

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

 1. ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

  Πολλές ιστοσελίδες βγαίνουν και μιλούν για τον προφητευόμενο Ιωάννη εκ πενίας βασιλέα, παρουσιάζοντας μια κατάσταση ότι αυτός θα μας σώσει από το κράτος της αδικίας και τις σκοτεινές δυνάμεις. Μην ακούτε τα μεγάφωνα των άρθρων που μιλούν για τον Ιωάννη ότι αυτός θα σώσει την Ελλάδα. Κανένας Ιωάννης δεν θα σας σώσει. Μόνος σωτήρας είναι ο Χριστός. Ο Ιωάννης είναι η φωνή, που μαρτυρά για το Φως, και το Φως είναι ο Λόγος του Θεού, Ιησούς Χριστός. Ναι, είναι μεν πρόσωπο, αλλά αυτό το πρόσωπο δεν ήρθε για να σας σώσει, αλλά για να σας αφυπνίσει και να κηρύξει την Αγάπη του Θεού. Δόξα τω Θεώ η Ορθόδοξη Εκκλησία Νόμους έχει για να μπορέσει να σηκώσει το Έθνος και να το περιφρουρήσει.

  Περιμένετε όλοι τον μαρμαρωμένο βασιλιά· ένα πρόσωπο διαφορετικό από εσάς να σώσει την Ελλάδα ! Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς είναι η αγάπη σας για τον πλησίον· «όποιος θέλει οπίσω μου ελθείν» είπε η Αγάπη… κι εσείς μαρμαρώσατε και δεν είστε στην Αγάπη του Θεού, βρίζοντας ο ένας τον άλλο, προκαλώντας διχόνοιες και έχθρες. Μαλώνετε ποιος είναι ο καλύτερος, ο πιο έξυπνος, και ως βασιλείς που είστε κατά το ορθόδοξο βάπτισμά σας μαρμαρώσατε την αγάπη μέσα σας και δεν βλέπετε ότι μέσα σας κατοικεί η Αγάπη κι εσείς καρπός αγάπης!

  Περιμένετε όλοι σας την αναλαμπή της Ορθοδοξίας· μην ακούτε αυτό που σας παρουσιάζουν για να σας πλανήσουν και να μην κάνετε τίποτα για να σωθείτε ! Η όποια αναλαμπή είναι η αγάπη των αλλήλων ! Μονιάστε εν ομονοία, πάψτε τα μίση και τις έχθρες, γιατί καμιά ανάσταση δεν θα ρθει αν δεν πάψουν αυτά.

  Φύγετε από τις πλάνες που σας καλλιεργούν! Μόνος μεσσίας είναι ο Ιησούς Χριστός !

  «Κι αν μισιούνται μεταξύ τους δεν τους πρέπει λευτεριά»,
  Διονύσιος Σολωμός, στίχος από τον Εθνικό μας Ύμνο.

  «Αν είστε αγαπημένοι μεταξύ σας, αυτό δηλώνει πως είστε αδέρφια μου»,
  Ιησούς Χριστός.

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/05/blog-post_22.html

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s