ΚΑΝΕΝΑ, μα Κανένα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ δεν θα Μεταδώσει αυτές τις ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…. Διαβάστε μέχρι ΤΕΛΟΥΣ…. !!!!

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ & ΑΓΙΟΣ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΡΙΖΙΚΩΣ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! Τά γνωρίζουμε αυτά;

Χθες Εκκλησία μας γιόρτασε την μνήμη των «θεοστέπτων Βασιλέων & Ισαποστόλων» Κωνσταντίνου & Ελένης. Καί άν ο μέγας Απόστολος των Εθνών Παύλος, βάστασε στο όνομα του Κυρίου ενώπιον κρατών & Βασιλέων κηρύσσοντας τον Χριστό στα πέρατα της (γνωστής τότε) Οικουμένης, οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη είναι «τά χέρια της Θείας Προνοίας» , όπως τονίζει ο Άγιος Νεκτάριος στο ονομαστό βιβλίο του «Αι Οικουμενικαί Σύνοδοι», με το οποίο ο Θεός αγκάλιασε τον κόσμο.

Οι ευεργεσίες του Αγίου Κωνσταντίνου πρός τον λαό του, ήσαν πολλές.
Φώς η κλήση του, φώς τα διατάγματά του (που ΔΕΝ διδάσκονται ΟΛΑ στα σχολεία μας…), φώς η Νομοθεσία του, (επίσης σιωπή ΚΑΙ γι’ αυτά…), φώς η μετάνοιά του, για όσα εσφαλμένα έπραξε προτού γνωρίσει τον Χριστό, φώς η ζωή του!

Τί άλλα έκανε;
Κατεπολέμησε την ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ(…), την διαφθορά, την αδικία, προστάτεψε χήρες και ορφανά, έχτισε Ναούς, τίμησε με διάταγμα ΑΡΓΙΑΣ την Κυριακή(…), ενίσχυσε τις Ιεραποστολές, μετέσχε στην Α΄Οικουμενική Σύνοδο, όπου απο σεβασμό ασπαζόταν τα κακοποιημένα απο τις απεινείς διώξεις των αιρετικών, χέρια των Πατέρων, ενώ αγαπούσε ιδιαιτέρως τον κλήρο.

Ο Θεός τον αξίωσε, να εξομολογηθεί ενώπιον ομηγύρεως επισκόπων, να βαπτισθεί και να κοινωνήσει των Αχράντων Μυστηρίων, λίγο πρίν τον θάνατό του, στις 21 πρός 22α Μαΐου του 337.
Έκτοτε κατά τους Ιστορικούς, ΔΕΝ φόρεσε ξανά αυτοκρατορικό ένδυμα, αλλά τον λευκό απλό χιτώνα του βαπτίσματος…

Ο Άγιος αποτελεί ΠΡΟΤΥΠΟΝ ΜΙΜΗΣΕΩΣ για όλους μας, αλλά ΚΑΙ για τους πολιτικούς «μας»…
Ιδού ‘πεδίον δόξης λαμπρόν’ για εφαρμογή στην πράξη εκείνων που με αγαθή ίσως διάθεση πρεσβεύουν, αλλά προσπαθούν να εφαρμόσουν δίχως Χριστό !
Συμβαίνει ακόμα και με θεολόγους (αθεολόγητους!) ελλιπούς & προκατειλημμένης ενημερώσεως, κυρίως όμως ΑΓΕΥΣΤΟΥΣ θείας Χάριτος, οι οποίοι νομικώς και προτεσταντικώς κρίνοντας τον Άγιο, προσπαθούν να αμφισβητήσουν την αγιότητά του, μεγενθύνοντας τα όποια σοβαρά σφάλματά του, πρίν να γνωρίσει τον Χριστό.

Η «ηθική» που θέλουν είναι έξω απο τον Ορθόδοξο κόσμο, είναι θρησκειοποίηση του μυστηρίου της Εκκλησίας και λαϊκισμός που ΑΓΝΟΕΙ την μετάνοι, για δημιουργία οπαδών…

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ
Ο MEΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ,
ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ! ‘ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ’!
ΛΑΤΙΝΙΣΤΙ ‘IN HOC VINCES’.

[ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ Α’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΕΓΙΝΑΝ 2 ΑΚΡΩΣ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ!
ΣΚΟΠΙΜΩΣ!
(ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ!… ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΕΠΙΜΟΝΑ : Γ Ι Α Τ Ι 😉

1. ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ & ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΕΡΑΜΙΔΑ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, ΑΦΟΥ Η ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ, ΦΩΤΙΑ & ΝΕΡΟ!!!

2.Ο ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΑΡΕΙΟΣ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ, ΥΠΕΡΕΒΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΟΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ, ΠΟΥ ΣΩΡΙΑΣΘΗΚΕ ΚΑΤΩ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ. ΔΕΞΙΑ Ο ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ! ΑΜΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ
ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΝΑΟ, (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ)
ΤΟΤΕ …»ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ»!
ΟΣΟΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η …»ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΗ» ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ! ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ….

[Στοιχεία και κείμενο απο το φυλλάδιο της ‘Φωνής του Κυρίου’ της 21ης Μαΐου, αρ.φ. 21 (3338)]

7 σκέψεις σχετικά με το “ΚΑΝΕΝΑ, μα Κανένα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ δεν θα Μεταδώσει αυτές τις ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…. Διαβάστε μέχρι ΤΕΛΟΥΣ…. !!!!

 1. Οσα σχετικά αναφέρονται από την Εκκλησία για το όραμα του Κωνσταντίνου και τη διαταγή στους στρατιώτες του να χαράξουν στις ασπίδες τους το Χ(χριστό) Ι(ησούς) δεν στέκουν. Ο Κωνσταντίνος μέχρι το τέλος της ζωής του λάτρευε τον Ηλιο. Ούτε ήταν δυνατό να χαράξει στις ασπίδες των λεγεώνων του το μονόγραμμα του Χριστού, γιατί δεν ήταν όλοι οι στρατιώτες του χριστιανοί. Αν έδινε τέτοια εντολή οι μη χριστιανοί θα στασίαζαν. Επειτα, θα έπρεπε πρώτα ο ίδιος να δώσει το παράδειγμα και να δηλώσει πως είναι χριστιανός και πως ο Ηλιος και οι άλλοι θεοί δεν είναι αληθινοί.

  Δεν είδε κανένα όραμα ούτε ήταν ανόητος ώστε την παραμονή της μάχης που κρινόταν η τύχη του να διακινδύνευε τη διάλυση του στρατού του (το μονόγραμμα αυτό ήταν αρχικά διαδεδομένο και στους χριστιανούς και στους παγανιστές). Μιλώντας γενικά και αόριστα για το θεό αντλούσε πολιτικά οφέλη από τους οπαδούς και των δύο θρησκειών. Είναι ο πρώτος αυτοκράτορας που εκμεταλλεύεται το χριστιανισμό και τη διάδοσή του προκειμένου να κερδίσει τις κατώτερες τάξεις που του πρόσφεραν και τους στρατιώτες.

  Μου αρέσει!

  1. Ο/Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ" ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΥΦΛΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ λέει:

   «ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΝΙΚΑ +» … ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΨΕΥΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΑΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΟΝΙΜΑ ΟΤΙ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ» ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΥΦΛΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ…

   ΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΨΕΥΔΟΛΟΓΕ…

   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ http://www.impantokratoros.gr/megas_konstantinos_sykofanties.el.aspx
   Του π. Γ. Δ. Μεταλληνού, τ. Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπ. Αθηνών

   Πηγή: Απομαγνητοφωνημένη ομιλία: Κωνσταντίνος ο Μέγας και η ιστορική αλήθεια

   Ο π. Γεώργιος Μεταλληνός ξεσκεπάζει μια Δυτικόφερτη συνωμοσία των αρχαίων Παγανιστών, την οποία συνεχίζουν να συντηρούν σε συνεργασία Νεοπαγανιστές και Προτεστάντες!

   Μου αρέσει!

   1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ !!!!!!!!!!!

    ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΛ@ΜΈΝΕ ;;;;;;

    ΕΙΔΕ ΟΝΕΙΡΟ ΛΕΕΙ,

    ΚΑΙ ;;;;;

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΟΝΕΙΡΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΏ ;;;;;;

    Μου αρέσει!

   2. Ο/Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ" ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΥΦΛΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕ ΨΕΥΔΟΛΟΓΕ λέει:

    «ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΝΙΚΑ +» … ΤΥΦΛΕ ΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΗ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ… ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ «ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΝΙΚΑ +» ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΨΕΥΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕ ΒΟΘΡΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΑΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΟΝΙΜΑ ΟΤΙ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ» ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΥΦΛΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ…

    ΜΗΝ ΤΡΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΨΕΥΔΟΛΟΓΕ…

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ http://www.impantokratoros.gr/megas_konstantinos_sykofanties.el.aspx
    Του π. Γ. Δ. Μεταλληνού, τ. Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπ. Αθηνών

    Πηγή: Απομαγνητοφωνημένη ομιλία: Κωνσταντίνος ο Μέγας και η ιστορική αλήθεια

    Ο π. Γεώργιος Μεταλληνός ξεσκεπάζει μια Δυτικόφερτη συνωμοσία των αρχαίων Παγανιστών, την οποία συνεχίζουν να συντηρούν σε συνεργασία Νεοπαγανιστές και Προτεστάντες!

    Μου αρέσει!

 2. Σωστά εγώ είμαι ασΚετος.
  Ποιά πνευματικά και π@@@ες μπλε ;
  Είδε όραμα ο αυτοκράτορας ;;;;;
  Το άλλο με το τοτο το ξέρεις ;

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s