ΠΑΡΕΦΡΟΝΗΣΑΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ! ΛΥΣΣΑΞΑΝ! Όρθωσε Ανάστημα και με Πύρινη Ομιλία ανάρτησε Χάρτη με την Βόρειο Ήπειρο ως Ελληνική

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Μεγάλος Σύγχρονος ΑΓΙΟΣ Αποκαλύπτει » Όσα θα γίνουν ως το Τέλος του Κόσμου…»

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΤΕΛΟΣ! ΤΩΡΑ, Ε Ν Ω Σ Η ! (Άν δεν σας αρέσει αλβανά, τότε …Ξ Υ Δ Ι !)

Όρθωσε ανάστημα και με πύρινη ομιλία ο σεβ.Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας, ανάρτησε χάρτη με την Βόρειο Ήπειρο ως Ελληνική!
ΕΥΓΕ & ΤΡΙΣ ΕΥΓΕ ΔΕΣΠΟΤΑ!
Α-ΞΙ-ΟΣ !

(ΠΑΡΕΦΡΟΝΗΣΑΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ! ΛΥΣΣΑΞΑΝ! ΞΥΔΙ ΡΕΕΕ!)
‘Πυρ και μανία’ ο βαθιά ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΣ αλβανικός τύπος με τον Άξιο Μητροπολίτη Κονίτσης Ανδρέα, ο οποίος στο χωριό Δελβινάκι, πραγματοποίησε πύρινη ομιλία με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 103 χρόνων από την είσοδο του ελληνικού στρατού το 1914 στην Βόρεια Ήπειρο.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Μητροπολίτης Ανδρέας είπε μεταξύ άλλων : «Βλέπουμε ότι η Αλβανία θέλει να επεκτείνει το χέρι της, κάνοντας χρήση της ιδέας της Μεγάλης Αλβανίας, στην Μακεδονία και την Πρέβεζα. Ζητάμε από την αλβανική κυβέρνηση να σταματήσει τις κατασχέσεις περιουσιών των Ελλήνων της Χειμάρρας με την χρήση «σουλτανικών διαταγμάτων» .

[ΜΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, Ή Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, (και οι δύο μεγάλοι …»Μουγγοθόδωροι» δηλαδή!) ΤΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ.

ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ, ΑΝΥΣΤΑΚΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥ (μακαριστού) ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ! Αιωνία του η μνήμη. «ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Να ακυρωθεί ο νόμος που αφαιρεί το εκλογικό δικαίωμα σε όσους ζουν (Έλληνες) στο εξωτερικό.
Αυτοί οι εκ προθέσεως σκανδαλώδεις νόμοι, θέλουν να αποκλείσουν τους Έλληνες από την εκλογική διαδικασία και αποσκοπούν στην μείωση του αριθμού ελληνικής μειονότητος στην Βόρειο Ήπειρο.
Να αλλάξουν όλα και να ανακηρυχτεί αυτονομία στην Βόρειο Ήπειρο»!

Αμέσως ο αλβανικός τύπος, αναφέρει σε άρθρο ότι «οι δηλώσεις αυτές αποτελούν υποκίνηση (!) σε πόλεμο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία, ενώ συγκρούονται με τις αξίες της καλής γειτονίας, αλλά και τους νόμους των δύο χωρών και την ένταξη στο ΝΑΤΟ.

Ο Μητροπολίτης Ανδρέας δεν είναι ένας απλός άνθρωπος, αλλά ένας κρατικός θρησκευτικός εκπρόσωπος, διότι στην Ελλάδα το κράτος και η θρησκεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, έτσι ώστε να αποτελούν την ίδια οντότητα.»

Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Κονίτσης παρουσίασε και χάρτη, στο οποίο το κομμάτι της Βορείου Ηπείρου είναι συνδεδεμένο με την κυρίως Ελλάδα, με το σύνθημα: «Αυτονομία τώρα, θέλουμε την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου»!

ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ», ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ‘ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΙ’ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΠΑΙΓΝΙΑ!
ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ …ΛΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ,
ΙΔΙΩΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
ΟΥΤΕ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ‘ΟΥΡΕΣ’ & MAΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΤΟΥ
ΑΡΧΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ,
ΜΕ …ΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ!
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

«Η αποκάλυψη του χάρτη της Μεγάλης Ελλάδος με την προσάρτηση της Νότιας Αλβανίας, με ένα ανατρεπτικό σύνθημα είναι μια πρόκληση, γιατί η ενέργεια αυτή λαμβάνει χώρα από ανώτερο αξιωματούχο της ελληνικής Δημοκρατίας.
Οι δράσεις αυτές του Μητροπολίτη Ανδρέα, υποκινούν εθνοτισμό και θρησκευτικό μίσος (!) ανάμεσα στους δύο λαούς, δύο γείτονες», τονίζει το αλβανικό άρθρο.

Αντίδραση από την αλβανική κυβέρνηση στα Τίρανα δεν έχουμε… προς το παρόν, αλλά σίγουρα θα υπάρξει.

Χιλιάδες ΕΥΓΕ στον Μητροπολίτη Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.Ανδρέα, που όρθωσε το ανάστημα του και ανακίνησε το θέμα της αυτονομίας της Β. Ηπείρου το οποίο παραμένει ανοικτό από το 1914.

Όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ Ο Υ Δ Ε Ν για αυτό το θέμα, αφήνοντας το «παγωμένο», ενώ η ανακήρυξη της αυτονομίας μιας καθαρά ελληνικής περιοχής που δόθηκε παρανόμως στο νεοσύστατο τότε κράτος της Αλβανίας, δεν είχε καμμία λογική και υπόσταση.

7 σκέψεις σχετικά με το “ΠΑΡΕΦΡΟΝΗΣΑΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ! ΛΥΣΣΑΞΑΝ! Όρθωσε Ανάστημα και με Πύρινη Ομιλία ανάρτησε Χάρτη με την Βόρειο Ήπειρο ως Ελληνική

 1. Μπράβο στον μητροπολίτη άγιο πατέρα Ανδρέα .η βοριος ηπηρος είναι ελληνική
  και θα την πάρουμε πίσω,όπως θα πάρουμε
  πίσω και την κονσταντινουπολη η αγία Σοφία θα ξαναλητουργηση.το πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θανε ,είναι πολύ
  κοντά.ο καιρός γαρ εγγύς.elikalpi

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΑΥΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ !

  ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (Μή πεί κανείς ότι τώρα είναι Ελληνικό, κομουνιστικο-νεοεποχήτικο είναι), ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ :

  ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ, ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ,
  ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ,
  ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ,
  ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ,
  ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ,
  ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ,
  ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΑΚΡΥΑ, ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Η ΚΟΡΥΤΣΑ,
  ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΡΑΓΙΖΕΤΑΙ Η ΔΟΛΙΑ ΜΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ,
  ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΡΑΓΙΖΕΤΑΙ Η ΔΟΛΙΑ ΜΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ,
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ, ΤΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΩ,
  ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ,
  ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ,
  ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΜΙΑΝ ΑΥΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΤΑΓΗ,
  ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΣΤΟΡΓΙΚΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΗ,
  ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΣΤΟΡΓΙΚΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΗ.

  ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ.
  α) ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  β) ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ, ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΩΤΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !
  γ) ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΤΙΜΑ (pa bes = μπαμπέσικα, μιας και είχαν δώσει λόγο και δεν τον κράτησαν) ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΔΙΩΚOΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ.
  δ) ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΨΥΧΩΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΤΑΓΗ 😉

  Για όποιον θέλει και το ηχητικό :

  Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που κατά καιρούς φιλοξενούν σχετικά άρθρα, όπως πχ αυτή :
  http://filonoi.gr/2012/11/02/exo-mia-aderfi/

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Μπραβο μπραβο αξιος τον μητροπολυτη αφου δεν μηλανε η πολυτικι μας η δειλη η αναξηει και δεν δεινουν της απαντησεις ας μηλανε η μητροπολητες τολαείστον να παιρνουν σωστες απαντησεις η εχθρει

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s