Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ ! Β Ο Μ Β Α !! ΑΚΡΩΣ Α Π Ο Ρ Ρ Η Τ Ο !!!

Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ

Γιατί άραγε, όλοι μιλάνε γι αυτό το βιβλίο?

Γιατί το συγκλονιστικό βιβλίο του Πέτρου Κασιμάτη δεν σε αφήνει να ησυχάσεις! Μένεις ξάγρυπνος και το διαβάζεις απνευστί…Γιατί ειναι μια συναρπαστική ιστορία, πέρα για πέρα αληθινή. Το βιβλίο-βόμβα “Αγνοούμενοι Άκρως Απόρρητο-Οι τελευταίοι επιζώντες αγνοούμενοι της Κύπρου” (εκδόσεις Λιβάνη) ειναι το υπ.αριθμον 1 Εθνικό μας θρίλερ.

Με τον μυστικό κωδικό “13 Περιστέρια” (ηταν η απόρρητη ονομασία της μεγαλύτερης επιχείρησης απελευθέρωσης Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων της Κυπριακής τραγωδίας) αυτό το βιβλίο αποδεικνύει -ακόμα και τα τελευταία χρονια- οτι ζουν και κρατούνται αιχμάλωτοι τουλάχιστον 13 Έλληνες σε στρατιωτικές φυλακές της Τουρκίας.

Σήμερα, στο απόρρητο έγγραφο που αποκαλύπτουμε “μιλάμε” με ονόματα!!!

Το απαγορευμένο βιβλίο-γιατί επί χρονια κάποιοι φρόντιζαν να συσκοτίζουν στη την υπόθεση για ….να μην διαταραχθούν οι Ελληνοτουρκικες σχέσεις (!!!.), – ήταν το αποτέλεσμα μιας 5χρονης επίπονης έρευνας του κορυφαίου δημοσιογράφου που συγκέντρωνε υλικό στην Τουρκία, την Κύπρο, τη Μ. Ανατολή, τα στρατηγεία του Οτσαλάν και των Κούρδων μαχητών, τα αρχεία μυστικών υπηρεσιών και τα συγκλονιστικά έγγραφα-σοκ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου.

Σήμερα, παραθέτουμε τα πρώτα ονόματα!!! Φυλακών υψίστης ασφαλείας και επιζώντων αγνοουμένων-αιχμαλώτων !!!
Οι φυλακές έχουν το όνομα Χασάν Καρακάς!!! Σε αυτές -βρίσκονται μεταξύ Αδανων και Ταρσούς- “ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ 50 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΕΤΡΟΣ” αναγράφεται στο άκρως απόρρητο έγγραφο!!!
Συνεχίζουμε την ανάγνωση των συγκλονιστικών εγγράφων που φέρουν την υπογραφή φαρδιά-πλατιά του αν. Διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Κύπρου.

“ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ…..”.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1980 ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 10ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΔΑΝΩΝ-ΤΑΡΣΟΥΣΗ ΟΠΟΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

Το συναρπαστικό βιβλίο του κορυφαιου ρεπόρτερ Πέτρου Κασιμάτη , δεν είναι ένα βιβλίο διακοπών. Ούτε μια καλογραμμένη ιστορία με αληθινούς ήρωες. Είναι η ίδια συγκλονιστική περιπέτεια του Ελληνισμού. Ενας Εθνικός λυγμός. Τον οποίο πρέπει να ακούσετε. Τον οποίο πρέπει να γνωρίσετε.

Επιτέλους, μια επίπονη, σπουδαία, μοναδική δημοσιογραφική αποστολη που ξεφεύγει απο την ηγεμονία των μετρίων…
Να γιατί όλοι που το διάβασαν μιλούν για τη μεγάλη εκδοτική επιτυχία των εκδόσεων Λιβάνη-στην οποία δεν προσμετρώνται εκδοτικά κέρδη η αλλεπάλληλες εκδόσεις, αλλά η αποκάλυψη μιας φοβερής , απίστευτης υπόθεσης!!!!

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ ! Β Ο Μ Β Α !! ΑΚΡΩΣ Α Π Ο Ρ Ρ Η Τ Ο !!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s