ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Η Πραγματική Αλήθεια!! Να το ΜΑΘΟΥΝ Όλοι οι Έλληνες!!! Ξε-μπρο-στιά-στε τους!

…Σκέτο «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ» της (αγγλικής) ‘ΙΝΤΕΛΙΤΖΕΝΣ ΣΕΡΒΙΣ’, είναι (καί) το ΑΚΕΛ! (Ξε-μπρο-στιά-στε τους!)

(ΟΣΟ «ΚΑΠΟΙΟΙ» ΜΑΣ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ συστηματικώς και πεισμόνως ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ, ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;)

Επειδή την 1η Απριλίου 2017, συμπληρώθηακν 62 έτη, απο την έναρξη του ΗΡΩΪΚΟΥ Εθνικο-απελευθερωτικού Αγώνος των Κυπρίων, για την αποτίναξη του βάρβαρου αγγλικού ζυγού, άς θυμηθούμε με την ευκαιρία, ΠΟΙΟΙ …κ α ρ φ ώ ν α ν ε μονίμως την ΕΟΚΑ στους κατακτητές!

Το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Κύπρου, (Κ.Κ.Κ.), έγινε τον Δεκαπενταύγουστο του 1926 ).

Στις απαρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Βρετανία χρειαζόταν να επιστρατεύσει τους Κυπρίους κατά του χιτλεροφασισμού, αλλά το Κ.Κ.Κ. υποστήριζε το σύμφωνο …Μολότωφ- Ρίμπεντροπ, και επειδή ο σ.Στάλιν ήταν φίλος του σ. Χίτλερ, δεν ήθ ελαν να πολεμήσουν για τους Αγγλους…

Ο …»ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ», Ή ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΡΙΣ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟΝ ΙΩΑΚΕΙΜ ΦΟΝ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΑΧΡΩΜΟ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟ ΜΟΛΟΤΩΦ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ…
ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ
ΤΟΥ 1939, ΓΙΑ ΤΟ ‘ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ’ !!!
ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ «ΚΟΝΤΑ» ΤΕΛΙΚΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ
ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ;;;[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
O ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΛΟΤΩΦ.
«ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΝ» ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ…
ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΗΤΑΝ Η
ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑ…

Τότε η διαβόητη ‘SoE’ , δημιούργησε το ‘Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού’, το ‘ΑΚΕΛ’, που κάλεσε « την εργατική τάξη της Kύπρου, την αγροτιά, και την προοδευτική διανόηση» (…) να πολεμήσουν για τον άγγλου κατακτητή διότι, «έτσι πολεμούσαν και για την ένωση».

Το ΑΚΕΛ, (όπως και το «αδελφάκι του» στην Ελλάδα κατά ορισμένους ιστορικούς), ήταν ε ρ γ α λ ε ί ο της αγγλικής α π ο ι κ ι ο κ ρ α τ ί α ς!

Το 1949 γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, εκλέχτηκε ο Εζεκίας Παπαϊωάννου.
Στις 14 Απριλίου 1952, τρία χρόνια πριν την εμφάνιση της ΕΟΚΑ και του Διγενή, το στέλεχος του ΑΚΕΛ Χριστοφής Οικονομίδης – Νούσης, ο οποίος είχε σταλεί ως αντιπρόσωπος στην Διεθνή Οικονομική Διάσκεψη της Μόσχας, με επιστολή του στο Πολιτικό Γραφείο του ΚΚΕ, ενημέρωνε τον Ζαχαριάδη ότι, «υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες, ότι ο Παπαϊωάννου είναι πράχτορας της Ιντέλιτζενς Σέρβις»…

Στην συνέχεια ο χαφιές Εζεκίας Παπαϊωάννου διέγραψε τον Αυγούστο του 1952, τον Οικονομίδη – Νούση, τον Πλουτή Σέρβα, τον 2ο Γ.Γ. Φιφή Ιωάννου το Γεώργιο Κακογιάννη, το Χρύσανθο Σαββίδη, το Ματθαίο Χατζηνικόλα, το δήμαρχο Αμμοχώστου Αδάμ Αδάμαντος και τον …Βάσο Λυσσαρίδη.

2 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Η Πραγματική Αλήθεια!! Να το ΜΑΘΟΥΝ Όλοι οι Έλληνες!!! Ξε-μπρο-στιά-στε τους!

 1. ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
  Ο ΜΑΡΞ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΤΟΥ
  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ
  Ο ΣΤΑΛΙΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ…………..

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s