ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

hitler

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Είναι πολύ περίεργο που τα τελευταία χρόνια τα γερμανικά κανάλια αφιερώνουν πολλές ώρες από τα προγράμματα τους δείχνοντας ντοκιμαντέρ από την εποχή του Χίτλερ. Οι εικόνες αυτές έχουν ως συνέπεια να εξοικειώνουν τους σύγχρονους Γερμανούς με την εποχή εκείνην και τα εγκλήματα της και, παρά το ότι δηλώνουν πώς αν σήμερα ερχόταν ένας καινούργιος Χίτλερ θα τον καταψήφιζαν, η εξοικείωση αυτή με την εποχή του καλλιεργεί ένα ψυχολογικό κλίμα αποδοχής του χιτλερικού καθεστώτος. Σε αυτό συμβάλει και η σημερινή κατάσταση με την εισβολή των χιλιάδων ισλαμιστών στην Ευρώπη και στην Γερμανία.

ΟΙ Ναζί μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν διαπράξει πολλές φρικαλεότητες, η μεγαλύτερη από όλες όμως ήταν η θανάτωση εκατομμυρίων Εβραίων, μειονοτήτων και περιθωριακών ομάδων.

heiladakis

Όταν όμως το ναζιστικό καθεστώς άρχισε να οδηγείται σε ήττα, οι Ναζί προσπαθούσαν να αποκρύψουν τα στοιχεία των αποτρόπαιων αυτών πράξεων, θανατώνοντας μάρτυρες και βάζοντας φωτιά στα στρατόπεδα εξόντωσης τους.

Μια από αυτές τις τοποθεσίες που ήταν ένα Στρατόπεδο εξόντωσης Σομπιμπόρ στην Πολωνία, ανασκάφηκε πρόσφατα ενώ αυτό που βρέθηκε εκεί ήταν τόσο σοκαριστικό που δεν περιγράφεται με λόγια.

heiladakis1

Το Σορμπιμπόρ ήταν ένα μέρος όπου στέλνονταν Ιουδαίοι και άλλες περιθωριακές ομάδες προς θανάτωση και απέθεταν τα πτώματά τους. Αυτό το στρατόπεδο συγκέντρωσης ήταν μέρος της επιχείρησης Ράινχαρντ όπου θανατώθηκαν συστηματικά δύο εκατομμύρια άνθρωποι.

heiladakis2

Χιλιάδες βαγόνια μετέφεραν θύματα από αυτές τις σιδηροδρομικές γραμμές και δεν επέστρεψαν ποτέ.

heiladakis3

Όταν διαφάνηκε πως οι Ναζί θα έχαναν τον πόλεμο και είχαν αρχίσει να υποχωρούν από όλα τα μέτωπα τότε σε πολλές περιοχές της Γερμανίας είχε αρχίσει μια μεγάλη επιχείρηση απόκρυψης πολλών μυστικών του ναζιστικού καθεστώτος σε διάφορα μέρη. Έβαζαν φωτιά στα κρεματόρια και έριχναν μπετόν στους τάφους.

Στην περιοχή του Σομπιμπόρ μια ομάδα πολωνών και Εβραιών ιδικών ερευνητών άρχισαν εντατικές έρευνες για να εντοπίσουν συγκεκριμένα μέρη όπου oι ναζιστές είχαν διαπράξει πολλά εγκλήματα.

heiladakis5

Ο σκοπός τους ήταν να φέρουν στην επιφάνεια τους τρόπους με τους οποίους οι Γερμανοί εκτελούσαν τα θύματα τους, ικανοποιώντας έτσι με αυτόν τον τρόπο και τις ψυχές αυτών των θυμάτων.

Ένας από τους ερευνητές αρχαιολόγους ο Yoram Haimi, ομολόγησε πως ανάμεσα στα θύματα ήταν και δυο στενοί του συγγενείς. Ανάμεσα στα ευρήματα που ανακάλυψαν ήταν και μια χαρακτηριστική αρμαθιά κλειδιών από τα κελιά όπου κλείδωναν εκεί μέσα τους Εβραίους σαν τα ποντίκια για να βρουν στην συνέχεια φρικτό θάνατο.

Εκτός από αυτό βρέθηκαν και πολλά προσωπικά αντικείμενα από τα αδικοχαμένα θύματα μεταξύ των οποίων και ένα δαχτυλίδι που είχε την χαρακτηριστική φράση «μαζί με αυτό είμαστε για πάντα δεμένοι».

heiladakis6

Και ενώ συνεχίζονται οι έρευνες ξαναβρέθηκαν αμέτρητοι σκελετοί από μαζικούς τάφους των θυμάτων του ναζιστικού καθεστώτος. Είναι χαρακτηριστικό πως σε έναν από τους σκελετούς αυτούς διακρινόταν καθαρά πως είχε εκτελεστεί με σφαίρα στο πίσω μέρος του τραχήλου.

heiladakis7

Είναι δύσκολα να κατανοήσουμε τον ψυχισμό αυτών των ανθρώπων που εκτελώντας εντολές του ναζιστικού καθεστώτος είχαν προβεί σε αμέτρητες εκτελέσεις αυτών των δύστυχων θυμάτων τους. Μακάρι να μην επαναληφτεί ποτέ ξανά.

Όπως δείχνει το παρακάτω ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο στην οικογένεια του Χίτλερ, σχεδόν όλα τα μέλη της είχαν οικογενειακές τάσεις σχιζοφρένιας.

Το τελευταίο βίντεο είναι από το 1945 και το εκπληκτικό είναι πως μιλάει σαν να είναι στην σημερινή εποχή.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

6 σκέψεις σχετικά με το “ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

 1. Φοβερό μυστικό των Ναζιστών φυσικά.Ο παρανοικός μισάνθρωπος ήταν ένα θλιβερό ανδρείκελο.Οι απόγονοι των ναζιστών είναι τμήμα της σημερινής γερμανικής ελίτ και μέσα στην κυβέρνηση

  Μου αρέσει!

 2. Αν δεν γινόταν όλα αυτά τότε δεν θα υπήρχε το κράτος του Ισραήλ σήμερα ώστε να γίνει το σημείο αναφοράς πανταχού τών Εβραίων (με ότι αυτό συνεπάγεται ..άλλωστε έχουν αποκομίσει τρισεκατομμύρια ώς αποζημίωση) , εμείς ως Έλληνες καταλαβαίνουμε από διωγμό δεν είναι λίγες οι φορές που και οι συμπαθέστατοι Εβραίοι διοργανώσανε ή με φιλική συμμετοχή εξανδραπόδισαν τον πληθυσμό μας ,αλλοίμονο από τους λαούς που έχουν κοντή μνήμη όπως εμείς είμαστε αναγκασμένοι να ξαναζήσουμε την Ιστορία μας…το νέο σενάριο είναι στην αρχή τα καλύτερα έπονται….

  Μου αρέσει!

 3. Χρηματοδότες Χίτλερ, οἱ περιούσιοι Ἰακώβ Σίφφ (Schiff), Ρόθτσιλντ καὶ Μποῦς.
  Ὁ διεθνὴς Ἐρυθρὸς Σταυρὸς ἀνέφερε 271.501 νεκροὺς Ἑβραίους στὸ Ἄουσβιτς καὶ ὅτι 6.000.000 Ἑβραῖοι δὲν ἦταν σὲ ὅλοι τὴν Εὐρώπη. Ἐπίσης ὅτι οἱ θάλαμοι ἀερίων Ζάϊκλομ Β ἦταν ἀνύπαρκτοι.
  Ἔγινε συνάντηση Ναζιστῶν καὶ Σιωνιστῶν στὴν Παλαιστίνη τῷ 1934(;), μετὰ τὴν ὅποίαν ἐκδώθηκε ἀναμνηστικὸ μετάλλιο, στὴν μία πλευρὰ τοῦ ὁποίου ἦταν ἡ Σβάστικα καὶ στὴν ἄλλη ἡ ἑξάλφα. Ἀργότερα ἡ ναζιστικὴ Γερμανία ἔστειλε 500.000 καθαρόαιμους Ἑβραίους στὴν Παλαιστίνη.
  Οἱ σημειώσεις μου εἶναι δυσανάγνωστες διότι ἔπεσαν σὲ νερό, ἀλλὰ διακρίνω, «ἀναρτήθηκε ἀπὸ Σίβυλλα», καθὼς καὶ NAZI FAHRT NACH PALA… στὴν πλευρὰ μὲ τὴν ἑξάλφα καὶ UNDER… καὶ μὲ καλλιγραφικά, Angriff στὴν πλευρὰ μὲ τὴν Σβάστικα.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s