ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ – Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ

greece_flag_hartis
Το άρθρο αυτό έχει ως σκοπό να ξυπνήσει τον μέσο Έλληνα, για να καταλάβει ότι η Ελλάδα μπορεί και μόνη της να διαπρέψει.

Τον τελευταίο καιρό,μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας μας έχει «φτωχοποιηθεί» λόγω των μνημονίων που μας επέβαλαν,οι δήθεν φίλοι μας, οι Ευρωπαίοι και όσο περνάει ο καιρός το ποσοστό αυτό αυξάνεται.

Από τις αρχές του 2017 έχουν αρχίσει δημοσιεύματα στον τύπο,στην τηλεόραση,στο ραδιόφωνο, κλπ, ότι πολύ σύντομα θα μας «κουρέψουν» τις τραπεζιτικές μας καταθέσεις και ότι θα φύγουμε από την ζώνη του ΕΥΡΩ και θα επανέλθουμε στην παλαιό μας νόμισμα, την Δραχμή.

Επίσης ο ξένος τύπος και διαφορα ξένα οικονομικά Ινστιτούτα, πιστεύουν ότι η επιστροφή στην δραχμή, είναι η μοναδική λύση στο αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα. Μάλιστα στο ετήσιο συλλεκτικό τεύχος του έγκριτου Βρετανικού περιοδικού The Economist » The World in 2017″ ( Ο κόσμος το 2017), υπάρχει η πρόβλεψη ότι, η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ μέσα στο 2017.

keimeno_ellas1

Ολα αυτά λοιπόν που προανέφερα έχουν κάνει τους Έλληνες να ανησυχούν και να πιστεύουν ότι «έρχεται η πλήρης καταστροφή χώρας μας» και ότι η οικονομία μας θα βαλτώσει και θα πεινάσουμε.

Δυστυχώς όμως η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν γνωρίζει ότι στην κυριολεξία καθόμαστε πάνω σε ένα χρυσωρυχείο,το οποίο οι μεγάλες δυνάμεις και ορισμένα διεθνή λόμπι,με την συνεργασία «ελληνοφώνων» κυβερνώντων, από συστάσεως του Ελληνικού κράτους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, μας το αποκρύπτουν.

Στο βυθό όλων των θαλασσών μας (Αιγαίο, Ιόνιο, Κρητικό πέλαγος) βρίσκονται τεράστια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν ολόκληρη την Ευρώπη, κλπ.
Το υπέδαφος κρύβει τεράστιες ποσότητες ορυκτών, μερικά από τα οποία είναι πρώτα σε αποθέματα στον κόσμο (Λιγνίτης, Αλουμίνιο, Βωξίτης, Μαγγάνιο), καθώς επίσης Ουράνιο, Οσμιο, Χρυσος και πάρα πολλά άλλα ανεκτιμήτου αξίας.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα οι «ελληνόφωνες»κυβερνήτες μας κατ΄εντολήν ξένων μας αποκρύβουν τα περισσότερα εξ αυτών.
Εκτός των παραπάνω, η Ελλάδα είναι το σημαντικότερο και στρατηγικότερο σημείο του πλανήτη, γιατί βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, Ευρώπης, Ασίας, Αφρικής.

ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Με όλον λοιπόν αυτό τον πλούτο που διαθέτει η χώρα μας μπορεί να έχει «Πρωτογενή Παραγωγή», με αποτέλεσμα να υπάρχει οικονομική ανάπτυξη, αποτέλεσμα της οποίας θα είναι η πρόοδος, η ευημερία και ευδαιμονία του Ελληνικού λαού. Δυστυχώς όμως… κάποιοι «δυτικοί» δήθεν φίλοι μας, μας το αποτρέπουν με διάφορα τεχνάσματα, προς όφελος των ιδίων.

Θα αναφέρω τρία παραδείγματα, που αναφέρονται στην «Πρωτογενή Παραγωγή»της χώρα μας.

keimeno_ellas2

1. Ο γνωστός σε όλους μας, Αριστοτέλης Ωνάσης έχοντας μεγαλουργήσει στην Αμερική, που πήγε εκεί σαν πρόσφυγας από την Σμύρνη, κατάφερε να γίνει παράγοντας, εκτός από ζάμπλουτος. Στο μυαλό του πάντα είχε την πατρίδα του και ήθελε να την δει να γίνεται μεγάλη. Τα σχέδια του ήταν μεγαλεπήβολα για την ανάπτυξη της.

Ετσι λοιπόν σύστησε μια ομάδα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την οποία θα ξεκινούσε μια νέα εποχή. Σε μια συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ένας εξαίρετος επιστήμονας-εφευρέτης, ο Γεώργιος Γκιόλβας (μηχανολόγος και πυρηνικός φυσικός), ένας καπετάνιος από την Χίο, ο Σταυρινούδης και ένας μηχανικός από την Κρήτη, ο Μαθουδάκης και από την Αμερική ένας ειδικός συνεργάτης του σε θέματα βιομηχανικής κατασκοπείας, καθώς και ένας Ιταλός συγγραφέας, μεταξύ των άλλων, ο Ωνάσης τους ανέφερε τα εξής:

«Η Ελλαδίτσα μας δεν μπορεί πλέον να είναι μέσα στην μιζέρια, πρέπει να πάει ψηλά, θα είμαι σύντομος γιατί έχω πολύ δουλειά σήμερα, τις λεπτομέρειες θα τις δούμε μετά. Η ομάδα μας θα ασχοληθεί για την ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Εχουμε την αγροτική παραγωγή, έχουμε και την ναυτιλία, δηλαδή έχουμε και το πεπόνι και το μαχαίρι, μας λείπει όμως η συσκευασία. Θα φτιάξουμε συσκευαστήρια σε όλη την Ελλάδα για να πουλάμε έξω σε μεγάλες ποσότητες. Θα φτιάξουμε ναυτικές σχολές, μηχανικούς και καπετάνιους και μέσα από εκεί θα γυρίσουμε όλο τον κόσμο και θα αντιγράφουμε ότι μπορεί να γίνεται εδώ.
Θα φτιάξουμε με τα δικά μας μυαλά αυτά που εμείς μπορούμε να κάνουμε εδώ, από πατέντες που έχουμε το Knowhow, μέχρι ότι υπάρχει στον κόσμο. Υπάρχουν σημεία και μέρη στην χώρα που είναι χρυσωρυχεία, έχουμε κάνει και μελέτες και σχέδια. Σε καμία περίπτωση όμως μην σκεφτείτε τα πετρέλαια, είτε υπάρχω εγώ είτε όχι, είναι κατάρα για τον κάθε τόπο αυτό.
Με μαθηματική ακρίβεια,με πρωτογενής παραγωγή, ναυτιλία και τουρισμό, δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. Μετά έρχονται τα μεγάλα πράγματα βάση του σχεδίου μας».

Στο τέλος της συνάντησης μίλησε και με τον καθένα ξεχωριστά για λίγο.
Όμως οι πολιτικοί και τα ξένα κέντρα δεν άφησαν τίποτα να γίνει. Δεν θα εξετάσω τον χαμό του ίδιου αλλά το αποτέλεσμα.

2. Ένα δεύτερο παράδειγμα, σε άλλο επίπεδο όταν ο πατριωτισμός νικά τον διχασμό. Βασίλειος Ντερτιλής Αντιπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, διασώζει το 1993 στον πόλεμο της Απχαζίας από το Σοχούμι του Καυκάσου, 3000 Ελληνοπόντιους και τους μεταφέρει στην Ελλάδα, σε μια άκρως επικίνδυνη αποστολή που έμεινε γνωστή ως «Επιχείρηση Χρυσόμαλλο Δέρας». Η επόμενη αποστολή του Βασίλη Ντερτιλή ήταν στην σπαρασσόμενη Γιουγκοσλαβία, όταν κατάφερε τον Ιούνιο του 1995 να απελευθερώσει του κυανόκρανους που κρατούσε ως «ασπίδα» ο Ράντοβαν Κάρατζιτς.

keimeno_ellas3

Στη δράση του Βασίλη, μετά την αποστρατεία του, οφείλεται και η διείσδυση των Ελληνικών εμπορικών επιχειρήσεων στην Σερβία μετά την πτώση του Μιλόσεβιτς, με πάνω από 25000 εργαζόμενους σε εταιρείες Ελληνικών συμφερόντων.
Ο Βασίλης είχε πρόσβαση στο κλειστό κύκλο των Σέρβων,οι οποίοι τον εκτιμούσαν πολύ. Παραιτήθηκε τον βράδυ των Ιμίων (1996) μετά την προδοσία και το φιάσκο. Ο ίδιος όμως δεν θα μπορούσε από μόνος του να κάνει τόσα πολλά. Ηταν η συνέχεια της δράσης του σχεδίου της ομάδας Ωνάση;

3. Τρίτο παράδειγμα η φαρμακοποιός-αισθητικός Μαρία Σταυρινούδη Σόδη από την Χίο, ξεκινάει την αναζήτηση επενδύσεων σε φαρμακευτικό αλλά και όχι μόνο επίπεδο, σε Ρωσία, Αραβικά Εμιράτα, Αμερική. Η δράση της δεν είναι ακόμα γνωστή και δεν θα την αποκαλύψουμε ακόμα θα αφήσουμε τον χρόνο να ασχοληθεί με αυτό, αλλά παίρνω το θάρρος να κάνω μια αναφορά για να αποδείξω ότι η Ελλάδα μας μπορεί να κάνει πολλά και υπάρχει και έμψυχο και άψυχο υλικό.
Η εν λόγω κυρία πολιτεύτηκε με τον κόμμα της ΝΔ το 2012 και εξελέγη αναπληρωματικός βουλευτής. Στις 2/9/2014 κατέλαβε τη θέση του βουλευτή Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος ορκίσθηκε αντιπεριφερειάρχης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Τον Φεβρουάριο του 2013 η Ρωσία κλείνει τα σύνορα για τα αγροτικά προϊόντα από την Ευρώπη, που μετά από πολύ αγώνα η Κυβέρνηση Καραμανλή κατάφερε να κλείσει συμφωνίες. Στην Ελλάδα ένας πανικός επικρατεί. Θα πάθουμε μεγάλη ζημιά ,αναφέρουν οι εμπλεκόμενοι αγρότες και ιχθυοκαλλιεργητές.
Τότε η Μ.Σταυρινούδη, με κάποιον τρόπο, στέλνει έκλυση σε υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αναφέροντας τεκμηριωμένα τεχνικά και πολιτικά ζητήματα. Η ίδια αναφέρει σε κάποιον κύκλο ότι είναι βέβαιη, ότι η Ελλάς θα εξαιρεθεί τουλάχιστον σε κάποια ευπαθή προϊόντα. Κανείς δεν την πιστεύει,αλλά σε δύο μέρες ανακοινώνεται η άρση του εμπάργκο με κάποιες προϋποθέσεις.

keimeno_ellas4

Στην φωτογραφία φαίνεται η ίδια (με τα γυαλιά) να συμμετέχει σε αγιορείτικο φιλορωσικό ορθόδοξο συλλαλητήριο κατά της κάρτας του πολίτη, χωρίς ή ίδια να θέλει να φανεί για πολιτικούς λόγους δημοσιότητας, που θα ήταν πολύ εύκολο.
Η ίδια παραιτήθηκε πρόσφατα (Ιαν.2017) από το Κόμμα της ΝΔ τώρα που είναι έτοιμο για εξουσία. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Και οι τρεις περιπτώσεις αν τις διαβάσετε καλά συνδέονται μεταξύ τους.

Ελλάδα,η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης και όμως αυτή την στιγμή υποφέρει, πεινάει, γιατί κάποιοι ανθέλληνες κυβερνώντες που θέλουν να λέγονται Έλληνες, είναι πειθήνια όργανα ξένων..γνωστών λόμπι, τα οποία μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση.

Ο λόγος της σημερινής διώξεως των Ελλήνων από όλους τους παγκόσμιους επικυρίαρχους, είναι να μας πάρουν όλον αυτόν τον πλούτο και να ελέγχουν τις τρεις σημαντικότερες Ηπείρους του πλανήτη !!!!!!!!!

Δεν θα τους περάσει όμως γιατί ξεχνούν ότι η ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα
perseasorion

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
-Α. Kοντογιάννης συγγράμματα.Greeknation (Τ. Τέλογλου)
drachmi5.gr/
perseasorion.blogspot.gr/2012/06/blog-post_10.html
el.wikipedia.org/

4 σκέψεις σχετικά με το “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ – Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ

 1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ……ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ…..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 300, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2011, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΧΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…. ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΤΕ…..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ….ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΑΜ….. ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΘΝIΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ 1 ΔΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ …..ΑΝ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ…….ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΡΤΕΛ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ…..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ, ΜΑΥΡEΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ……ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΚΕΨΗΣ……ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ……ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ. http://epamhellas.gr/

  Μου αρέσει!

 2. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΛΟΓΟΣ

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

  Θα αναστηλωθεί η Μία Αγία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία σε ένα σώμα, που τώρα είναι διαμελισμένη κάτω στην Γη σε νέο και παλαιό και δεκάδες σχίσματα και αιρέσεις. Οι κληρικοί που δεν έφεραν υγιή καρπό θα απομακρυνθούν.

  ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.

  Οι άξιοι ρασοφόροι θα βγουν να κηρύξουν την Αγάπη του Θεού. Το κήρυγμα δεν θα γίνεται μόνο στις εκκλησιές, αλλά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Όπου αλλού μπορούν να βοηθήσουν τον λαό θα συμβάλλουν. Κληρικοί που έχουν οικογένεια θα επιδοτούνται από το κράτος για να συντηρούν την οικογένειά τους.

  Θα συλληφθούν όλοι οι κλέφτες της περιουσίας της Ελλάδος και των Ελλήνων και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Όλες οι περιουσίες όσων έκλεψαν θα κατασχεθούν. Οι περιουσίες εκείνων που έκλεψαν και κυβερνούν τους Έλληνες ενώ δεν είναι Έλληνες θα κατασχεθούν μέχρι 5ης γενεάς. Θα επιστρέψουν πίσω όσοι Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό.

  Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

  Οι μετανάστες θα επιλέξουν ή θα φύγουν από την Ελλάδα ή θα χρησιμοποιηθούν για την εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου ή για την καλλιέργεια της ελληνικής γης.

  Όλα τα χρέη των Ελλήνων θα χαριστούν και οι Έλληνες θα πάψουν να χρωστούν. Δημόσιες σπατάλες δεν θα υπάρχουν πια. Οι εισαγωγές θα ελαχιστοποιηθούν, καθότι η Ελλάδα μπορεί να παράγει όλα τα ωφέλιμα για τους Έλληνες, και οι Έλληνες επιστήμονες και εφευρέτες θα ωθηθούν. Πάσης φύσεως τεχνολογίες (ιατρικές, γεωργικές κλπ) θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα για τους Έλληνες. Δημιουργία και χρησιμοποίηση τεχνολογίας μη ρυπογόνου για το περιβάλλον σε πάσης φύσεως μηχανές. Όλες οι ρυπογόνες για το περιβάλλον τεχνολογίες καταργούνται.

  Η Ελλάδα θα τιμωρήσει την ευρωπαϊκή ένωση για την απάτη που στήθηκε σε βάρος των Ελλήνων. Η Ελλάδα θα φύγει από την ευρωπαϊκή ένωση και από το ευρωπαϊκό νόμισμα και θα κοπούν χρυσές δραχμές. Ο πλούτος της Ελλάδος είναι τόσο μεγάλος που μόνο από ένα σημείο ορυκτού πλούτου φτάνει να έχει ο κάθε Έλληνας 96 δις ευρώ.

  Θα δημιουργηθεί νέα Βουλή Ελλήνων, όπου θα υπάρχουν πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες ακολουθώντας το σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Γ’ Δούκα Βατατζή.

  Τα σύνορα θα θωρακιστούν με πολύ ισχυρό τρόπο και κανείς δεν θα μπαίνει μέσα χωρίς άδεια και πολύ συγκεκριμένο λόγο (θέματα τα οποία θα έχουν να κάνουν με τουρισμό, με φοίτηση ξένων – για να μπορούν να μεταδώσουν μετά το Ελληνικό Ορθόδοξο πνεύμα στους λαούς τους με συνοδεία Ελλήνων – σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και με εμπόριο) ούτε από στεριά, ούτε από αέρα, ούτε από θάλασσα.

  Δυνατό κράτος είναι αυτό που έχει ισχυρή γεωργία και κτηνοτροφία. Το νέο κράτος θα φροντίσει να έχει τροφή για τον λαό δωρεάν, με καλλιέργεια γης και ανάπτυξη κτηνοτροφίας. Ένα μέρος της γης της Ελλάδος – εκτός από αυτό που θα δοθεί στους Έλληνες που δεν έχουν – θα καλλιεργείται για να μην πεινάσουν ποτέ οι Έλληνες, και για να δημιουργηθεί η αντίστοιχη ελληνική βιομηχανία. Το ίδιο θα ισχύσει και με την κτηνοτροφία και τα παράγωγά της.

  Η εθνική βιομηχανία θα δημιουργηθεί εκ νέου και ξένες βιομηχανίες δεν θα υπάρχουν στην Ελλάδα. Ενίσχυση ναυτιλίας και θαλασσίου εμπορίου.

  Η Εκκλησία ως βασιλεύουσα θα φροντίσει να δοθεί γη δωρεάν σε όσους δεν έχουν για να μπορούν να καλλιεργούν. Τα κτήματα που θα δοθούν θα ανήκουν αιώνια στον κάθε Έλληνα που θα πάρει και θα μεταφέρονται από γενεά σε γενεά, δηλαδή από τον πατέρα στον υιό του κοκ, με μόνη δέσμευση να μην πωληθούν ποτέ σε τρίτον. Η κυριότητα θα είναι της Εκκλησίας. Η Εκκλησία επίσης, θα φροντίσει δωρεάν να στεγαστούν με σπίτι όσοι δεν έχουν. Η ίδια ρήτρα της μη πώλησης σε τρίτον θα ισχύει και εδώ.

  Η Εκκλησία θα φροντίσει να δοθεί στους Έλληνες δωρεάν η ελληνική παιδεία των άγιων πατέρων μας και ενδόξων προγόνων μας. Όλοι μας θα ζούμε αδελφωμένοι με οδηγό το Φως του Χριστού και τα μέτρα και τα σταθμά που όρισαν οι πρόγονοί μας. Κάθε Έλληνας θα διδαχθεί την ολοκληρωμένη ελληνική γλώσσα και το ελληνικό αλφάβητο, καθώς και την γνώση της θεάσεώς του. Επίσης, θα ξεκινήσουν ιεραποστολές για να μοιραστεί το Φως του Χριστού και της Ορθοδοξίας στον υπόλοιπο κόσμο. Θα ανοίξουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια δωρεάν σε όλους τους Έλληνες. Θα υπάρχει εθνική παιδεία. Ιδιωτική παιδεία θα έχουν μόνο οι ξένοι.

  Τα ναρκωτικά θα κοπούν μαχαίρι και οι χρήστες θα λάβουν δωρεάν θεραπεία. Θα ενταχθούν στον στρατό και θα γεμίσουν τα βουνά με δέντρα, θα αναλάβουν να φροντίζουν και να προστατεύουν τα δάση.

  Ο στρατός θα διδάσκει τον κόσμο πώς να καλλιεργούν την γη με τάξη και με παιδεία στρατιωτική.

  Δικαστήρια, δικαστές δεν θα υπάρχουν πια, γιατί κανείς δεν θα αδικεί κανέναν. Την τάξη θα την αναλάβουν να την δίνουν πνευματικοί ιερείς όταν χρειάζεται.

  Θα εφαρμοστούν άλλες πηγές ενέργειας (από τον ορυκτό και φυσικό πλούτο της Ελλάδος) που δεν θα μολύνουν το περιβάλλον και θα δοθούν δωρεάν στους Έλληνες για χρήση. Κανείς δεν θα πληρώνει για το ρεύμα του ή το νερό του ή για να βάλει καύσιμο για το αυτοκίνητό του εντός Ελλάδος.

  Όσοι Έλληνες δεν έχουν μεταφορικό μέσο και θα επιθυμούν να μετακινηθούν οπουδήποτε, αυτό θα γίνεται δωρεάν από τα μέσα του κράτους.

  Η διατροφή θα αλλάξει με σκοπό να εξαλειφθεί το 95% των ασθενειών που σήμερα οφείλονται σε αυτήν. Υβρίδια και μεταλλαγμένα απαγορεύονται να υπάρχουν και να καλλιεργούνται. Μεταλλαγμένες τροφές για τα ζώα και τους ανθρώπους απαγορεύονται.

  Νοσοκομειακή περίθαλψη, φάρμακα, και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ασθενής Έλλην θα παρέχεται δωρεάν από το κράτος.

  Τα πάντα των Ελλήνων θα είναι μόνο για τους Έλληνες. Ξένη ιδιοκτησία και εκμετάλλευση στην Ελλάδα θα πάψει να υπάρχει. Όπου υπάρχει τώρα θα επιστραφεί.

  Επιστροφή των Ελλήνων στους τόπους τους με πλήρη ενίσχυση περιφέρειας. Γρήγορη αποσυμφόρηση των πόλεων, όπου θα διαμένουν πια μόνο οι εκ γενετής εγγεγραμμένοι. Διευθέτηση των θεμάτων της περιφέρειας τοπικά στους τοπικούς φορείς με αναφορά στην κεντρική διοίκηση του κράτους.

  Θα κτισθούν γηροκομεία, νοσοκομεία και πτωχοκομεία σε όλη την επικράτεια και κανείς δεν θα είναι πένης πια.

  Η Ολυμπιακή φλόγα θα ανάψει στην Ελλάδα και δεν θα ξαναμεταφερθεί σε ξένους λαούς, αλλά θα παραμένει στον ελληνικό χώρο και θα ανάβει αιώνια.

  Οι 2 βραχονησίδες των Ιμίων θα δοθούν μόνο για χρήση στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς θα αναλάβουν τον εκεί ορυκτό πλούτο για το καλό της ανθρωπότητας.

  Όλοι οι αρχαίοι ναοί θα αναστηλωθούν. Θα κτισθούν 12 εκκλησίες όμοιες με την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα.

  Για τα πρώτα τουλάχιστον 10 χρόνια κανένας Έλληνας δεν θα πληρώσει φόρο (οποιασδήποτε φύσεως) στο κράτος.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ και ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s