ΣΟΚ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!

ΙΣΤΟΡΙΑ ‘Σ Ο Κ ‘ ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ …ΛΑΔΩΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ «ΜΑΣ»; Σκέτη α η δ ί α !

76 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΤΙ «ΔΥΣΩΔΙΑ» ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ…

ΑΝΩΤΕΡΩ, Ο ΚΟΜΗΣ ΓΚΑΛΕΑΤΣΟ ΤΣΙΑΝΟ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΠ.ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΓΑΜΒΡΟΣ ΤΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΤΙ "ΕΚΑΝΕ" ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ !!!
ΑΝΩΤΕΡΩ, Ο ΚΟΜΗΣ ΓΚΑΛΕΑΤΣΟ ΤΣΙΑΝΟ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΠ.ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ
ΓΑΜΒΡΟΣ ΤΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΤΙ «ΕΚΑΝΕ» ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ «ΚΥΡΙΟΥΣ» ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ !!!

(ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΓΡΑΦΕΙ 18η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1940. ΕΙΝΑΙ Η 22α ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ! Διαβάστε με πάρα πολύ προσοχή το κατωτέρω κείμενο, επειδή αυτά που περιγράφει, είναι εξόχως ν τ ρ ο π ι α σ τ ι κ ά για ορισμένους πολιτικούς «ηγέτες» αυτού του τόπου…)

2

Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ, ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΗ ΓΚ.ΤΣΙΑΝΟ...
Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ, ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΗ ΓΚ.ΤΣΙΑΝΟ…

«Στις 18 Νοεμβρίου 1940 o Αδόλφος Χίτλερ δέχτηκε τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών και γαμπρό του Μουσολίνι Γκαλεάτσο Τσιάνο στο Ομπερσάλτσμπεργκ στην Βαυαρία, για να συζητήσουν την εξέλιξη της ιταλικής επίθεση κατά της Ελλάδος.

Ο Χίτλερ ήταν έξω φρενών με τον Μουσσολίνι και τον Τσιάνο, και του είπε, να μην περιμένουν καμιά γερμανική βοήθεια, γιατί για τη Γερμανία υψηλή στρατηγική προτεραιότητα είχε η Βόρεια Αφρική, και όχι η Ελλάδα, και η διάσωση του γοήτρου του Μουσολίνι δεν είχε προτεραιότητα.

Ο Χίτλερ ενημέρωσε τον Τσιάνο και για τις συνομιλιες με τον βασιλέα Μπόρις της Βουλγαρίας και του είπε, να μην περιμένουνούν επίθεση των Βουλγάρων στη Μακεδονία.

4

Ο Χίτλερ, «έβρισε» τον Τσιάνο για την ευκαιρία που έδωσαν στους Βρεττανούς να εισέλθουν στην Ελλάδα και να δημιουργήσουν μια αεροπορική βάση στην Αθήνα, έτσι ώστε η βρετανική αεροπορία, να μπορεί να απειλεί τις πολύτιμες για την Γερμανία πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην Ρουμανία.

Ο Χίτλερ τόνισε στον Τσιάνο, ότι οι Ιταλία θα έπρεπε να τα βγάλει πέρα μόνη της, και ενδεχομένως, θα έπρεπε να κάνει ε ι ρ ή ν η με τους Έλληνες, και είπε ακόμα στον γαμπρό του Μουσσολίνι, ότι γνώριζε για τα εκατομμύρια λιρέττες (!) που Ε Φ Α Γ Α Ν οι άνθρωποί του (!!!) για να …δ ω ρ ο δ ο κ ή σ ο υ ν Έλληνες π ο λ ι τ ι κ ο ύ ς (!!!) και στρατηγούς (!!!) να ΜΗΝ αντισταθούν στην ιταλική εισβολή!

(Τις πληροφορίες αυτές είχε διαβιβάσει στις 15 Νοεμβρίου, η γερμανική πρεσβεία των Αθηνών». Οι ιστορικές περιγραφές αυτές, είναι στο ιστολόγιο ‘δελτίο των 11’ και ασφαλώς ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ!!!)

ΘΑ ΕΙΧΕ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΡΑΪΧ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΠΟΙΟΙ ΑΡΑ ΓΕ, ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ Τ Ρ Ι Σ Α Θ Λ Ι Ο Ι «ΚΥΡΙΟΙ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ, ΠΟΥ «ΑΠΛΩΝΑΝ» ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ, ΚΥΝΙΚΩΣ & ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Α Ν Τ Ε Θ Ν Ι Κ Ω Σ ΤΑ …»ΞΕΡΑ» ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ‘ΑΡΓΥΡΙΑ’ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ!
…ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!

5

[Ο Χίτλερ, αναφέρεται με σαφήνεια στο κείμενό του, για τα ιταλικά ‘λαδώματα’ στην Αθήνα, με εκατομμύρια λιρέττες, απλώς δεν ειδικεύει ΠΟΣΑ εκατομμύρια εδόθησαν, άν εδόθησαν και σε ποιές ακριβώς σ ι χ α μ ε ρ έ ς ελληνικές τσέπες…]

6

ΜΕΤΑ ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ, «ΕΦΤΑΙΓΕ» ΤΑΧΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΠΟΥ …ΕΞΩΠΕΤΑΞΕ τους πολιτικούς «μας» ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ της αγόνου γραμμής, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ‘ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ’;;;

Για σκεφθείτε προς στιγμήν! Το πλέον ηχηρό ‘χαστούκι’ θα ήταν, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, άν εκείνα τα ονόματα των αργυρόνητων ΠΡΟΔΟΤΩΝ, που έβαζαν πάνω απο την ΠΑΤΡΙΔΑ τους, το ΧΡΗΜΑ των Ιταλών, έχουν ΑΜΕΣΗ σχέση & Τ Α Υ Τ Ι Σ Η, με …σημερινά πολιτικά επώνυμα και τζάκια!!!

5 σκέψεις σχετικά με το “ΣΟΚ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!

 1. Μου αρεσει που αναρωτιέστε αν οι τοτε προδοτες εχουν σχέση με τους σημερινούς. Μα λέτε να μην εχουν;;; Παιδια και εγγόνια τους μας κυβερνανε σήμερα.

  Μου αρέσει!

 2. «Ο Χίτλερ τόνισε στον Τσιάνο ότι. . .γνώριζε για τα εκατομμύρια λιρέττες (!) που Ε Φ Α Γ Α Ν οι άνθρωποί του (!!!) για να …δ ω ρ ο δ ο κ ή σ ο υ ν Έλληνες π ο λ ι τ ι κ ο ύ ς (!!!) και στρατηγούς (!!!) να ΜΗΝ αντισταθούν στην ιταλική εισβολή!»

  Δεν είπε πως δωροδοκήθηκαν ΄Ελληνες πολιτικοί, που άλλωστε τελούσαν υπό απαγόρευση στη δικτατορία και δεν είχαν καμμιά δυνατότητα και προδοσίας ακόμη. Είπε πως οι άνθρωποι του Τσιάνο ΕΦΑΓΑΝ (Βγάζει μάτι το κεφαλαίο στη δική σας γραφή) τα εκατομμύρια λιρέττες «για να δωροδοκήσουν…»
  Μάθετε να διαβάζετε, τουλάχιστον αυτά που οι ίδιοι γράφετε, προτού να προχωρείται σε κηρύγματα.
  Οι τότε πολιτικοί, στρατηγοί, στρατιώτες και πολίτες ήσαν ακόμη ΄Ελληνες πατριώτες, έτοιμοι να θυσιαστούν για την πατρίδα και το απόδειξαν. Η παρακμή και η σήψη είναι κατόρθωμα των απογόνων- από Αποστασίας και δώθε.

  Μου αρέσει!

 3. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι όλοι οι πολιτικοί ανέκαθεν ήταν πάντα πουλημένοι και Μασόνοι ! Γι’ αυτό καταστράφηκε η χώρα, γιατί το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν, όχι το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων, αλλά η τσέπη τους και πως θα υπηρετήσουν τα συμφέροντα της ΝΤΠ και των Στοών !

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s