Αποκαλύπτουμε… ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ;;;

vladimir-putin-ties-panama-papers

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει εκφραστεί σε πολλές περιπτώσεις για την αποσταθεροποιημένη κυβέρνηση της Ουκρανίας, η οποία δεν εγγυάται την δημοκρατική λειτουργία του κράτους. Και αυτό αποτελεί και σημείο διενέξεων με την ΕΕ και ευρύτερα τον δυτικό κόσμο, όσον αφορά την τήρηση των συμφωνιών του Μινσκ, που, ενδεχομένως θα έχει ως αποτέλεσμα και την άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Ωστόσο στις 5 Ιουλίου η Ουκρανική Βουλή φιλοξένησε μία πολυπληθή εκδήλωση αφιερωμένη στην 75η επέτειο της ανακήρυξης της «πράξης Αποκατάστασης του κράτους της Ουκρανίας». Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό των Ουκρανών Εθνικιστών, παρακολουθήθηκε από πολιτικούς, κληρικούς της αυτοκέφαλης ουκρανικής εκκλησίας, μέσα μαζικής ενημέρωσης, ακτιβιστές και βετεράνους πολέμου.

Η εκδήλωση είχε τίτλο «Η βούληση του ουκρανικού λαού – ενάντια στον Χίτλερ και τον Στάλιν», και σίγουρα έρχεται σε πλήρη συμφωνία με την «πολιτικά ορθή» νέα ευρωπαϊκή ανάγνωση της σύγχρονης ιστορίας. Μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο, αλλά το βίντεο είναι προσωρινά μη διαθέσιμο για όλους τους χρήστες του διαδικτύου.

Ο κάθε θεατής ήταν φυσικό να εντυπωσιαστεί ή ακόμα και να συγκινηθεί μετά τις αποκαλύψεις ενός παλιού συνεργάτη των Ναζί για τα «βάσανα του λαού της Ουκρανίας κάτω από τη δεσποτική μπότα του Στάλιν» και τα συνολικά επιτεύγματα της ουκρανικής αντίστασης. Ωστόσο όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα.

Ο νόμος αποκατάστασης του κράτους της Ουκρανίας εγκρίθηκε στο Λβιβ στις 30 Ιουνίου του 1941, λίγες ημέρες μετά την κατάληψη της πόλης από ναζιστικά στρατεύματα,τα οποία προχωρούσαν με ταχείς ρυθμούς στο σοβιετικό έδαφος, σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο Μπαρμπαρόσα.

Ανακοινώθηκε από τον Yaroslav Stetsko, τον τότε ηγέτη των Ουκρανών εθνικιστών (OUN) και με έξοδα της Άμπβερ (γερμανικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών που λειτουργούσε ως το 1944), σύντομα δημοσιεύθηκε από τη ναζιστική προπαγάνδα μέσω φυλλαδίων στην κατεχόμενη Ουκρανία:

Τα κύρια αποσπάσματα από το κείμενο του νόμου έχουν ως εξής:

1. Με τη θέληση του λαού της Ουκρανίας, ο Οργανισμός των Ουκρανών Εθνικιστών υπό την καθοδήγηση του Stepan Bandera διακηρύσσει τον σχηματισμό του κράτους της Ουκρανίας για το οποίο έχουν μοχθήσει ολόκληρες γενιές, από τις καλύτερες της Ουκρανίας. Η οργάνωση των Ουκρανών Εθνικιστών, η οποία υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή και ηγέτη της Yevhen Konovalets έχει αναλάβει τα τελευταία δέκα χρόνια μια αιματηρή μάχη με τους υποδουλωτές Μοσχοβίτες-Μπολσεβίκους σε μια ενεργητική μάχη για την ελευθερία, καλεί όλο τον ουκρανικό λαό να μην παραδώσει τα όπλα μέχρις ότου όλη η ουκρανική γη να ενωθεί κάτω από μία κυρίαρχη ουκρανική κυβέρνηση. Η κυρίαρχη ουκρανική κυβέρνηση θα εγγυηθεί στο λαό της Ουκρανίας, πολυμερή ανάπτυξη όλων των ενεργειών της και κάλυψη των αναγκών.

2. Στα δυτικά εδάφη της Ουκρανίας σχηματίζεται μια κυβέρνηση της Ουκρανίας, η οποία υπάγεται στην ουκρανική εθνική κυβέρνηση και θα σχηματιστεί στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας – Κίεβο.

(Και εδώ έρχεται το σημείο – κλειδί της ιστορίας)

3. Το νεοσύστατο ουκρανικό κράτος θα συνεργαστεί στενά με την Εθνικό-Σοσιαλιστική Μεγάλη Γερμανία, υπό την ηγεσία του Φύρερ Αδόλφου Χίτλερ που έχει καθιερώσει μία νέα τάξη στην Ευρώπη και τον κόσμο και βοηθά τον ουκρανικό λαό να απελευθερωθεί από τη Μοσχοβίτικη κατοχή.

Ο ουκρανικός Λαϊκός Επαναστατικός Στρατός, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το ΣΥΜΜΑΧΟ γερμανικό στρατό εναντίον της Μοσχοβίτικης κατοχής για ένα κυρίαρχο και ενωμένο κράτος και μιας νέας τάξης σε όλο τον κόσμο.

Ζήτω η Κυρίαρχη Ενωμένη Ουκρανία! Ζήτω η Οργάνωση Ουκρανών Εθνικιστών! Ζήτω ο ηγέτης της Οργάνωσης Ουκρανών Εθνικιστών και του ουκρανικού λαού Stepan Bandera!

ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s