Πώς το Βατικανό έβγαλε τον Γιωργάκη Παπανδρέου και ενίσχυσε τη λαθρομετανάστευση

gap1
Η προκλητική πολιτική παρέμβαση επηρεασμού των εκλογών του 2009

Η συνάντηση της εκκλησιαστικής Τρόικας στο Αιγαίο για να «ευαισθητοποιήσουν» τα διεθνή αναίσθητα παχύδερμα στο «δράμα των προσφύγων», που οι ίδιοι δημιούργησαν, μας υποχρεώνει να θυμίσουμε το παλαιότερο (2009) περιστατικό με την προκλητική παρέμβαση της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας στην Ελλάδα για καθοδήγηση των Ρωμαιοκαθολικών πιστών να ψηφίσουν σε ΠΑΣΟΚική κατεύθυνση (Σηφουνάκιδες και ΣΙΑ) ώστε μεταξύ άλλων να εξασφαλιστεί νομοθετική εγγύηση παραμονής και εργασίας στους λαθρομετανάστες. Από τότε το Βατικανό ήθελε να μονιμοποιήσει την παραμονή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και «ευλογούσε» τα κυκλώματα δουλεμπορίου που εκτόπιζαν πληθυσμούς από Ασία, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.

Η παρέμβαση του Βατικανού βοήθησε τον Γιωργάκη Παπανδρέου το 2009 να ανεβεί στην κυβέρνηση προδοσίας της Ελλάδας που υποδούλωσε την Ελλάδα στην Τρόικα. Όμοια παρέμβαση έκανε και στην Ουκρανία για να ανεβεί το σημερινό ναζιστικό καθεστώς που στηρίζεται στους Ουνίτες του Βατικανού και Ρωμαιοκαθολικούς της Ουκρανίας κατά των Ορθοδόξων.

eggrafo1

Η κατάφορη πολιτική και εγκληματική παρέμβαση του Βατικανού στην Ουκρανία δεν ήταν η πρώτη. Προηγήθηκε η Ελλάδα στις εκλογές του 2009 που ανέβασαν στην εξουσία τη συμμορία του Γιωργάκη Παπανδρέου. Το Σεπτέμβριο του 2009 η ηγεσία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας ξεπέρασε τα όρια, με πρωτοφανή πολιτική παρέμβαση για επηρεασμό των Ρωμαιοκαθολικών ψηφοφόρων στις βουλευτικές εκλογές, που έγινε κατά την προεκλογική περίοδο με ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας στην Ελλάδα προς τους πιστούς της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

eggrafo2

Σε αυτή την ανακοίνωση (που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της http://www.cen.gr/index.php/catholic-bishops-conference/letters/32——-2009) η ηγεσία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας υπαγορεύει ξεκάθαρα τα κριτήρια τα οποία λέει στους Ρωμαιοκαθολικούς να χρησιμοποιήσουν για να ψηφίσουν υποψηφίους και κόμματα που έχουν συγκεκριμένα προγράμματα διακυβέρνησης, τα οποία όμως φωτογραφίζουν και ευνοούν ξεκάθαρα τον γνωστό «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚοχώρο (και τα γύρω από-κόμματα που έφεραν την Τρόικα).

eggrafo3

Ένας Ορθόδοξος ιερέας ή Μητροπολίτης να έκανε κάτι ανάλογο, θα είχαν ξεσηκωθεί όλοι οι «δημοκράτες» και ΣΙΑ. Πέρα από την τυπική ωραία φρασεολογία των δημοσίων ανακοινώσεων, ξεχωρίζουν τρία σημεία. Παραθέτονται συγκεκριμένα αποσπάσματα της ανακοίνωσης:

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα, 24/9/2009

Προς Το πλήρωμα της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδος,

Αυτή η συμμετοχή στη δημοκρατική ζωή της Χώρας μας θα συμβάλει τα μέγιστα, κάθε φορά που επιλέγουμε με την ψήφο μας τόσο τα προγράμματα διακυβέρνησης, όσο και τους υποψηφίους που προτίθενται:

– Να σέβονται και να εξασφαλίζουν ανθρώπινη συμπεριφορά και νομοθετική εγγύηση παραμονής και εργασίας στους μετανάστες αδελφούς μας που επιλέγουν να ζήσουν νόμιμα στην πατρίδα μας, αναζητώντας την επιβίωση τους μέσα σε ένα Κράτος που εξασφαλίζει τις ηθικές αξίες και τον πολιτισμό της αγάπης.
– Να εξασφαλίσουν στην Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος το αυτονόητο: την ισοπολιτεία και την αναγνώριση της νομικής προσωπικότητας των κατά το Κανονικό Δίκαιο θεσμών της, όπως εξασφαλίζεται σε όλα τα Κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να δοθεί δηλαδή και στους Έλληνες Καθολικούς πολίτες αυτό, που πολύ σωστά κατά τη γνώμη μας, ζητά η Πατρίδα μας για το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Ορθόδοξη Εκκλησία της Τουρκίας.
Ζητείστε από τους υποψηφίους, αν είναι διατεθειμένοι να προωθήσουν θετικά την επίλυση ειδικά αυτού του σοβαρού προβλήματος, που απασχολεί τόσα χρόνια την Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος.
Αν ναι, τότε επιλέξτε εκείνους που, κατά τη συνείδησή σας, είναι έτοιμοι από τις 5 Οκτωβρίου 2009, βασισμένοι στις ευαγγελικές αρχές και στο δημοκρατικό πνεύμα, να μην κάνουν διαχωρισμό δογμάτων, χρωμάτων και κομμάτων, αλλά να εξασφαλίσουν σε όλους τους Έλληνες ίσα πολιτικά και θρησκευτικά δικαιώματα.

Για την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος
+ Φραγκίσκος Επίσκοπος Σύρου, Θήρας και Κρήτης

Ο Γραμματέας
+ Νικόλαος Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Χίου Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

eggrafo4

Ξεχωρίζει κριτήριο που αναφέρεται σε «προγράμματα διακυβέρνησης, όσο και τους υποψηφίους που προτίθενται … να εξασφαλίζουν … και νομοθετική εγγύηση παραμονής και εργασίας στους μετανάστες αδελφούς μας που επιλέγουν να ζήσουν νόμιμα στην πατρίδα μας». Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος γιατί η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία (ουσιαστικά το Βατικανό) επιθυμεί τόσο πολύ να νομιμοποιηθούν τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που οι δουλέμποροι απομυζούν και τα οποία η ελληνική κοινωνία απλώς δεν μπορεί να αντέξει. Ζητάει κάτι το οποίο αποτελεί νομιμοποίηση δραστηριότητας δουλεμπορίου και δεν προσφέρει κανένα πνευματικό όφελος στα θύματα των δουλεμπόρων που ξεριζώνονται από την πατρίδα τους και ουσιαστικά ζητάει κάτι που καταστρέφει μόνιμα τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του εργασιακού στάτους.

Προχωρεί ακόμη περισσότερο και παρομοιάζει τη στάση της Ελλάδας απέναντι στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία με τη στάση του τουρκικού καθεστώτος απέναντι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο!!! Δεν υπάρχει απολύτως καμία ομοιότητα και αυτό που πετυχαίνει η ηγεσία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας είναι να δίνει «όπλα» στο τουρκικό ρατσιστικό καθεστώς (που δολοφόνησε Πόντιους και Αρμένιους) για τα χρησιμοποιήσει εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας και κατ’ επέκτασιν της Ελλάδας.

Το τρίτο σημείο που αναδεικνύεται και το οποίο η ηγεσία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας καλύπτει κάτω από νεφελώδη φρασεολογία, είναι το ειδικό νομικό στάτους που επιθυμεί να έχει πέρα από τις διατάξεις των ελληνικών νόμων και του Συντάγματος. Το απόσπασμα «…Να εξασφαλίσουν στην Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος το αυτονόητο: την ισοπολιτεία και την αναγνώριση της νομικής προσωπικότητας των κατά το Κανονικό Δίκαιο θεσμών της…» ζητάει το πρωτοφανές να αναγνωριστεί και στην Ελλάδα το καθεστώς του Βατικανού που υπάρχει στην Ιταλία, δηλαδή οι θεσμοί του Βατικανού που ισχύουν στην Ιταλία να επιβληθούν στην Ελλάδα (με γεωγραφική περιοχή ελέγχου του κλπ)!!! Και βάζει Έλληνες πολίτες να λειτουργήσουν ως όργανα επιβολής, μεταξύ άλλων και με βουλευτές στρατευμένους προς όφελος του κράτους του Βατικανού. Αντί να προσαρμοστεί στις υπάρχουσες δυνατότητες νομικής προσωπικότητας που ισχύουν στην Ελλάδα για νομικά πρόσωπα, απαιτεί και εκβιάζει να επιβληθεί ξένο, δικό της καθεστώς πρωτόγνωρο για την Ελλάδα.

Αυτά για να γνωρίζουμε πτυχές της σημερινής Ναζιστικής Κατοχής που πολλοί δεν σκέφτηκαν ούτε συνέδεσαν. Και να δουν ότι η «επίσκεψη» του Πάπα μαζί με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών σε καταυλισμούς προσφύγων (;) εντάσσεται σε πολύ μελετημένο και οργανωμένο σχέδιο πολλών ετών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s