Αποκάλυψη – Γι’ Αυτό η Γαλλία Βοηθά Διαχρονικά την Ελλάδα – Η Ιστορική Αλήθεια

Kapodistrias
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…

Οι Γάλλοι Πάντα ήταν Φράγμα για τις Σχέσεις της Ελλάδας με τη Ρωσία

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Δ’ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Ελληνικός και Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός», (http://hellasforce.com/2015/10/24/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C/) στην τελευταία συνεδρία, με αφορμή την ομιλία του κ. Δημητρίου Μεταλληνού «Ιωάννης Καποδίστριας και Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός» και την παρέμβαση της κ. Μαρίας Μαντουβάλου, ακούστηκαν ορισμένα στοιχεία για την διαχρονική σχέση της Γαλλίας με την Ελλάδα με ευκαιρία και την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Ολάντ.

Ένα στοιχείο του ρόλου της Γαλλίας (Φραγκίας-France) είναι να αποτελεί φράγμα (firewall για τους κομπιουτεράδες) απομόνωσης της Ελλάδας από τη Ρωσία, τόσο εκκλησιαστικά όσο και πολιτιστικά και επιχειρηματικά. Αυτό δηλαδή που χονδροειδώς κάνει και η Γερμανία σήμερα, το έκανε διαχρονικά η Γαλλία και αυτό έγινε από την αλλοίωση του Διαφωτισμού (ως εργαλείο απόκτησης πνευματικού και κοινωνικού ελέγχου) για να εξυπηρετήσει πολιτικοστρατηγικά συμφέροντα.

Οι αλλοιώσεις που προσπάθησε να επιφέρει ο Κοραής, είχαν φτάσει σε σημείο που γινόταν λόγος οι Έλληνες να αλλοιωθούν και να γίνουν Γαλλοέλληνες, δηλαδή η φραγκεμένη «έκδοση» του Ελληνισμού. Ο Καποδίστριας ποτέ δεν είχε καν ιδέα να κάνει τους Έλληνες να γίνουν «Ρωσοέλληνες».

Επιπλέον, συγκρίνοντας τη γαλλική κατάκτηση της Κέρκυρας με την ρωσική (που έδιωξε τους Γάλλους), βλέπουμε τον ρωσικό σεβασμό όταν ο Ναύαρχος Ουσακώφ μαζί με τους αξιωματικούς του, που πολλοί ήταν Έλληνες στην καταγωγή, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ζητήσει να προσκυνήσουν το ιερό λείψανο του Αγίου Σπυρίδωνα. Ο Γάλλος κατακτητής, αυτό το ίδιο λείψανο είχε απαιτήσει να μπει σε μπαούλο σε αποθήκη !!!

Συνεπώς, είναι κατανοητό που οι Αγγλογάλλοι είχαν δώσει την εντολή για τη δολοφονία του Καποδίστρια.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Αποκάλυψη – Γι’ Αυτό η Γαλλία Βοηθά Διαχρονικά την Ελλάδα – Η Ιστορική Αλήθεια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s